دوشنبه 8 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

پیکر شهید علی قناعت‌کار دادستان زندان اوین، در حملات اسرائیل به شهادت رسید، در شهر قم به خاک سپرده شد.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی کلیات و جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی با 9 ماده را تصویب کردند.

اسم «حاج‌یونس» (ابوالفضل نیکویی) را اولین بار اینجا شنیدم؛ از آن زمان مدام به این فکر می‌کردم که این حاج‌یونس کیست که حاجی را با آن عظمت و کاریزما که همه هم عاشقانه دوستش داشتند و هم شدیداً از او حساب می‌بردند، این‌طور حراست و حفاظت می‌کند؛ حتماً از همان کاریزماها و ابهت‌های حاجی در اوست که می‌تواند به فرماندهان بگوید؛ «نگذارید حاجی جلوتر برود!».

به نظر می رسد که چینی ها با الهام گرفتن از هواپیمای E-2D آمریکا، شروع به ساخت نمونه مشابهی کرده‌اند که به زودی می تواند رقیب آمریکایی اش را به چالش بکشد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ما آغازگر جنگ نبودیم ولی باتمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که در مورد پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش بس، کاملاً تردید داریم.

انبارلویی با بیان اینکه ما می‌توانیم ادعا کنیم که در روزهایی هستیم که فاصله دولت و ملت به کمترین حد خودش است، گفت: یک دولت مستقر مقتدر و یک ملت پر از آرمان های انقلاب را مشاهده کردیم. دنیا، نبرد ما را اینگونه تفسیر کرد که ما توانستیم با غلبه به 2 قدرت اتمی جهان آنها را شکست بدهیم.

محمد امین سلطانی‌رزدار که در حمله رژیم صهیونیستی مجروح شده بود به همرزمان شهیدش پیوست.

گزارش ها حاکی از آن است که زمین های بایر و فضای سبز در محله خلیج فارس دچار حریق شده است.

تصاویر منتشر شده از مراسم تشییع سردار شهید حسین سلامی را در ادامه مشاهده می کنید.

عارف گفت: دشمن در این چهار دهه به صورت غیرمستقیم به میدان می‌آمد. اما در جنگ اخیر پرده‌ها کنار رفت و دشمن مجبور شد مستقیم به میدان بیاید. البته آتش بس به منزله اتمام جنگ نیست. چرا که نمی‌توان به رژیم صهیونیستی اعتماد کرد.

تهران در روز هفتم تیر سال 1404 و به نمایندگی از 90 میلیون ایرانی، مثلثی از صدای اجتماعی را در تشییع شهدای اقتدار ملی به گوش جهانیان رساند.

فرزند شهید شادمانی گفت: علی شادمانی به گواه هر آن کس که می‌شناخت از منیت رویگردان بود، از اخلاصش بگویم، از سال‌ها جهاد خاموش بی‌های و هوی رسانه‌ای اش بگویم، از تهجد و شب زنده داری اش بگویم، شاید بهتر باشد به وصف همرزمان و رفیقان 50 ساله اش عنایت کنم که او را رفیق خوب خدا و دردانه جبهه‌ها نامیدند.

سردار اشتری گفت: سرمایه های بزرگی را از دست داده ایم، ولی خون شهدا باعث این انسجام و شکست دشمن صهیونیستی شد.

مشاور رهبر انقلاب بیان کرد: اگر کسی بخواهد راه شهید سلامی را ادامه دهد، باید همان راه اخلاص و پایداری در راه انقلاب اسلامی را برود.

رئیس جمهور گفت: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند.