سه‌شنبه 9 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

خبرگزاری های تسنیم و شانا روایت‌های ضد و نقیضی از حمله به پالایشگاه تهران در شهرری منتشر کردند.

ستاد فرماندهی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان پژوهش و نوآوری‌های دفاعی (سپند) هدف حمله هواگردهای اسرائیلی قرار گرفت.

ایران از موشک های عماد، قدر و خیبرشکن در حمله به حیفا و تل‌آویو استفاده کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی، انتصاب فرماندهان جدید ستاد کل نیروهای مسلح، قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران و نیروی هوافضای سپاه پاسداران را تبریک گفت.

یکی از پاسداران شهرستان دشتی در حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران به شهادت رسید.

انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در جنوب تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

دقایقی پیش تعدادی موشک بالستیک از شیراز به قلب سرزمین رژیم صهیونیستی پرتاب شد.

حمله موشکی نیروهای مسلح کشورمان به سرزمین‌های اشغالی با هدف ضربه به نقاط از پیش‌تعیین‌شده، آغاز شده است.

روابط عمومی سپاه پاسداران درپی موج جدید حملات ایران به اسرائیل بیانیه صادر کرد.

اسرائیل 7 مرکز هسته‌ای با کارکرد تولید مواد هسته‌ای یا تسلیحات مرتبط با آن دارد که مهمترین آن دیمونا با موشک‌های چند تنی ایران قابل نابودی کامل است.

از دقایقی پیش دور جدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

فرمانده انتظامی استان کرمان از بازداشت 2 متهم امنیتی مرتبط با حمایت رسانه‌ای از رژیم صهیونیستی در کرمان خبر داد.

وزیر اسبق ارتباطات شعری از لیلا حسین نیا را به اشتراک گذاشت.

پنج نماینده اقلیت‌های دینی در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای تاکید کردند: به زودی نیروهای مقتدر مسلح جمهوری اسلامی ایران پایان جولان ستمگری رژیم غاصب صهیونیسم را رقم خواهند زد.

رئیس جمهور به ولیعهد عربستان گفت: از زمان آغاز به کار به عنوان رئیس جمهور به دنبال تقویت صلح، ثبات و امنیت در منطقه بودم، اما اسرائیل در هر عرصه‌ای که ما می‌خواستیم دستاوردی داشته باشیم، اخلال‌گری و کارشکنی کرده است.

استاندار تهران از اجرای بخشنامه دورکاری برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران تا روز چهارشنبه 28 خردادماه خبر داد و تأکید کرد: خدمات‌رسانی به مردم عزیز نباید با اخلال مواجه شود.