سخنگوی عملیات صادق 3: موج چهاردهم با ترکیبی از پهپادهای انتحاری و موشکهای راهبردی آغاز شد / هشدار داده بودیم در اسرائیل نقطه امنی وجود نخواهد داشت

سخنگوی عملیات وعده صادق 3: گفت: موج چهاردهم عملیات وعده صادق 3 با ترکیبی از پهپادهای انتحاری و موشکهای راهبردی آغاز شد. در این عملیات، مرکز فرماندهی و اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی یکی از بیمارستانها با دقت بالا و به صورت نقطهزن هدف قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرهنگ دوم ایمان تاجیک، سخنگوی عملیات وعده صادق 3 از موج چهاردهم عملیات وعده صادق 3 خبر داد و گفت: موج چهاردهم عملیات وعده صادق 3 با ترکیبی از پهپادهای انتحاری و موشکهای راهبردی آغاز شد. در این عملیات، مرکز فرماندهی و اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی یکی از بیمارستانها با دقت بالا و به صورت نقطهزن هدف قرار گرفت.
در فیلمی که از سخنان او منتشر شده، تاجیک افزود: اکنون توان اطلاعاتی و قدرت نقطهزنی موشکهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای جهانیان آشکار شده است. تمام مناطق فلسطین اشغالی به دلیل استیصال و نگرانی، به پادگان نظامی تبدیل شدهاند.
او با بیان اینکه کلیه مراکز نظامی تخلیه شده و ارتش رژیم سامانههای موشکی و پدافندی خود را در میان مراکز شهری مستقر کرده است گفت: هشدار داده بودیم که سراسر آسمان سرزمینهای اشغالی بیدفاع بوده و هیچ نقطه امنی وجود نخواهد داشت. اکنون نیز هشدار میدهیم که رژیم صهیونیستی دیگر توان تحمل ضربات اقتصادی را ندارد.
312211
کد خبر 2080236