چهارشنبه 4 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

حکیمی پور گفت: مردمی که به پیروزی آقای پزشکیان کمک کردند مطمئن باشند که نظرات آن‌ها اعمال می شود، به طرق مختلف باید نظرات خود را به آقای رئیس جمهور منتقل کنند و قطعا رئیس‌جمهور هم یک کانال ارتباطی با مردم برقرار خواهد کرد و اینطور نیست که رییس جمهور منتخب ایزوله شود و عده ای حائل میان رییس جمهور و مردم شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رژیم صهیونیستی در عرصه بین المللی و نزد افکار عمومی دنیا دچار باخت سنگین شده است که این اولین بار در طول 75 سال گذشته رخ داد.

تصاویری از خانواده بنیانگذار انقلاب اسلامی در مراسم عزاداری امام حسین (ع) را مشاهده می کنید.

رئیس شورای انتقالی دولت چهاردهم گفت: ما یک بازوی مشورتی برای رئیس‌جمهور محسوب می‌شویم. 60 درصد از افراد پیشنهاد شده به رئیس‌جمهور برای بار اول است که در مقام وزیر وارد دولت خواهند شد.

ستاد انتخابات کشور آمار تفکیکی مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری را منتشر کرد.

اولین مقاله دکتر پزشکیان که تحت عنوان «پیام من به جهان جدید» در رسانه‌ها منتشر شد، نقاط قوت و ضعف‌هائی دارد که قطعاً مورد توجه صاحبنظران قرار گرفته است.

نسل اول انقلاب اسلامی به یاد دارند که در سال‌های منتهی به پیروزی مردم بر رژیم فاسد شاهنشاهی محافل عزاداری حسینی به مراکز آزاداندیشی بر مبنای نهضت عاشورا تبدیل شده بودند و گردانندگان این محافل در عین حال که مکتب سیاسی کربلا را ترویج می‌کردند به‌هیچ‌وجه به سیاست‌زدگی و اغراض سیاسی آلوده نشده بودند.

رئیس جمهوری منتخب در روزهای عزاداری سالار شهیدان به هیئتی در منیریه رفت.

پرونده انتخابات ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم سرانجام با معرفی مسعود پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهوری جدید ایران بسته شد و رئیس‌جمهور منتخب این روزها در حال طراحی کابینه است.

ما این تجربه را داشتیم که یکسری حرف‌ها و قول‌ها در دوران انتخابات داده شد و انتظاراتی ایجاد شد و گروه‌هایی به خاطر دیدگاه کمپین انتخاباتی را همراهی کردند، اما زمانی‌که کابینه معرفی شد، انتظارات برآورده نشده و امیدها از دست رفته است.

نشریه معاونت سیاسی سپاه پاسداران برای عکس صفحه نخست خود، تصویری از مسعود پزشکیان در روز پانزدهم تیر ماه را انتخاب کرده است.

دختر ابراهیم رئیسی از دیدارش با مسعود پزشکیان و دخترش زهرا روایت کرد.

در ایام انتخابات، فایلی صوتی در پیام‌رسان «ایتا» به دستم رسید که زنی با سوز و گداز از حسینی‌بودن صحنه انتخابات می‌گفت.

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب می‌گوید: در کشور ما یک آدمی آمده و می‌گوید من دولت سایه تشکیل می‌دهم، چه کاره است که دولت سایه تشکیل دهد؟ خودش هم که می‌گوید من گروه، حزب و دسته ندارم. این که فردی براساس سلایق، عقیده و وابستگی‌های خودش بخواهد عده‌ای را نقد کند یا خیر، یک مقدار به معنی لوث کردن مفاهیم سیاسی است.

مراسم شب دوم عزاداری امام حسین (ع) در بیت رهبری برگزار شد.