در انتخابات اخیر باز هم برخی هیات های مذهبی به ابزار دست سیاسی کاران انتخاباتی تبدیل شدند
نسل اول انقلاب اسلامی به یاد دارند که در سالهای منتهی به پیروزی مردم بر رژیم فاسد شاهنشاهی محافل عزاداری حسینی به مراکز آزاداندیشی بر مبنای نهضت عاشورا تبدیل شده بودند و گردانندگان این محافل در عین حال که مکتب سیاسی کربلا را ترویج میکردند بههیچوجه به سیاستزدگی و اغراض سیاسی آلوده نشده بودند.
بهگزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هنوز هم واعظان و مداحانی داریم که به اغراض سیاسی آلوده نشدهاند و محافل عزای حسینی را به بازیهای جناحی و گروهی آلوده نکردهاند ولی این واقعیت تلخ را نباید انکار کرد که بخش قابل توجهی از ادارهکنندگان این محافل بشدت در معرض بیماری مهلک وابستگیهای جناحی و آلوده شدن به بازیهای سیاسی قرار گرفتهاند. بعضی از این افراد هوس تعیین کردن رئیس جمهور کرده و تعدادی از آنها نیز درصدد تبدیل کردن جمهوری اسلامی به «جمهوری مداحان» برآمدهاند!
اینکه در انتخابات اخیر، بعضی منبرها و بلندگوهای مجالس مذهبی به ابزارهائی برای تبلیغ این یا آن نامزد ریاست جمهوری تبدیل شدند و عدهای از صاحبان این منبرها و بلندگوها نجات اسلام را در گرو رأی دادن به فلان نامزد و نابودی دین را به پیروزی آن دیگری مرتبط دانستند، انحراف آشکار از سیره آزادگی امام حسین علیهالسلام بود.
این، یک سوءاستفاده بیرحمانه و شقاوتمندانه از مذهب است که به اعتقادات مردم لطمه شدید وارد میکند و اعتمادها را از بین میبرد. نتیجه این انتخابات نشان داد این قبیل استفاده ابزاری از دین، نهتنها جواب نمیدهد بلکه جواب منفی میدهد. این تجربه روشن میتواند درس بزرگی برای ادارهکنندگان مجالس و محافل عزاداری حسینی باشد تا به حفاظت از سیره سلف صالح خود که آزادگی به ارث رسیده از سرور آزادگان است، اهتمام بورزند و محافل عزاداری را از آسیبهای خطرناکی که به سراغ این میراث ارجمند آمده نجات دهند.
23302
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1932210