یک‌شنبه 23 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

استیون کینگ گفت برای اسکار رأی نمی‌دهد و خواستار این شد که با توجه به لس‌آنجلسی که در آتش می‌سوزد، اسکار امسال برگزار نشود.

آثار تازه امید خاکباز هنرمند نقاشیخط با عنوان «نام من درخت» به نمایش درآمده است.

نشست خبری نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار امروز شنبه 29 دی با حضور مسوولان برگزاری کنگره در شهر شیراز برگزار شد.

انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران فیلم‌های سینمایی حاضر در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر را داوری می‌کند.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: با توجه به حضور بی‌شمار هنرمندان شاخص و اصحاب فرهنگ و رسانه در تهران در حقیقت این استان به عنوان قلب تپنده ایران در عرصه هنری و فرهنگی به شمار می‌رود و شایسته است، مرجعیت فرهنگی و هنری به اداره کل فرهنگ و ارشاد بازگردانده شود.

مدیرعامل نتفلیکس ادعا کرده که دیوید لینچ فقید در حال کار روی یک سریال کوتاه برای نتفلیکس بود که می‌توانست آخرین پروژه او باشد.

«نام جشن‌های 2500ساله حتماً به گوش عزیزان خورده است. بعد از انقلاب من پروژه آرشیو لباسی‌های نظامی را در کاخ‌موزه‌های نیاوران انجام دادم. آن جا متوجه شدم همه لباس‌های موجود از جشن‌های 2500ساله را بی‌استفاده و بدون مراقبت گوشه‌ای ریخته‌اند. بیشتر لباس‌ها کپک‌زده بود. می‌دانید چه هزینه و زحمتی پای آن لباس‌ها رفته بود؟»

تصاویری متفاوت از غزاله اکرمی بازیگر نقش سوجان در سریال سوجان در مراسم اکران یکی از فیلم‌های سینمایی جلب توجه کرد.

پس از دو بار تمدید به دلیل آتش‌سوزی‌های ویرانگر لس‌آنجلس، مهلت رأی‌گیری نامزدهای نود و هفتمین دوره جوایز اسکار رسما به پایان رسید.

فیلم‌های کوتاه «خوانا بنویسید»، «مرزها نمی‌میرند»، «پروانه»، «مرحومه» در بیست‌وششمین جلسه از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، روی پرده سینما بهمن می‌روند و با حضور امیررضا نوری پرتو، استاد دانشگاه و منتقد سینما نقد و بررسی می‌شوند.

عکس جدیدی از فیلم شاه نقش منتشر شد.

نمایش «سفرنامه آبجی مظفر» به نویسندگی و کارگردانی قطب‌الدین صادقی که روزهای پایانی اجرایش را در تالار اصلی تئاتر شهر پشت سر می‌گذارد نوعی نمایش روحوضی مدرن با نگاهی انتقادی به سفرهای پرزرق و برق مظفرالدین‌شاه قاجار است.

مستندهای «خط القعر»، «یک وجب خاک» و «خیابان سوم سئول» از تولیدت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر روی پرده می‌روند.

آیین نکوداشت مرحوم فریدون شهبازیان آهنگساز، نوازنده و موسیقیدان فقید کشورمان روز سه شنبه دوم بهمن در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار می‌شود.

تصویری از هریسون فورد و همکارانش پیش از شهرت در سال 1970 در حین نجاری منتشر شده است.

هفت کارگاه آموزشی در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش ملی و بین‌لملل برگزار می‌شود.