یک‌شنبه 7 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

جری آدلر، بازیگر «سوپرانو»، «همسر خوب» و «مرا نجات بده»، در 96 سالگی درگذشت. آدلر در سال 1950 و در دوران دانشجویی در دانشگاه سیراکیوز، توسط پدرش که مدیر تئاتر «گروپ تئاتر» بود، به‌عنوان دستیار مدیر صحنه نمایش موزیکال «آقایان بلوندها را ترجیح می‌دهند» به کار گرفته شد. خودش سال‌ها بعد گفت: «من حاصل رانت خانوادگی‌ام.»

صدیق، منتقد سینما می‌گوید «پیرپسر» از نظر روایت سینمایی، فضاسازی و استانداردهای جهانی، گزینه بهتری برای حضور در اسکار 2026 خواهد بود.

«سووشون» را ساده نپندارید و با جنغولک‌بازی‌های برخی فیلم‌های امروز مقایسه نکنید. نرگس آبیار، هوشمندانه و با پختگی اثری ماندگار ارائه داده است. هرچند سریال «سووشون» اقتباس از کتاب مشهور و ماندگار «سووشون» اثربانو سیمین دانشور است و به‌درستی هم با آن کتاب همراه است، اما سریال به‌طور مستقل، ویژگی‌های جذاب و دلنشینی برای تماشاگر آگاه و فهیم دارد.

گری اولدمن دلیل صریحی را که باعث شد نقش معروف «ادوارد دست قیچی» جانی دپ را رد کند، توضیح داد.

محمود پاک‌نیت، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون، با اشاره به حضورش در فصل دوم مجموعه «حکایت‌های کمال» گفت این سریال برای او حال و هوایی نوستالژیک دارد، چرا که فضایی از خانه‌ها و زندگی قدیمی ایرانی را زنده می‌کند؛ فضایی سرشار از خاطره و نشاط که با آپارتمان‌نشینی امروز تفاوت بسیاری دارد.

اکتای براهنی در کافه خبر خبرگزاری خبرآنلاین درباره منطق روایی برخی صحنه‌های «پیرپسر» توضیح داد.

مهرداد فلاحتگر بازیگر سینما و تلویزیون پس از مدت ها مبارزه با بیماری سرطان درگذشت.

در نخستین جلسه هیئت‌مدیره انجمن صنفی بازیگران سینمای ایران سمت اعضا مشخص شد.

دیگو بورلا، دستیار کارگردان سریال پرطرفدار «امیلی در پاریس»، هنگام فیلم‌برداری فصل پنجم این مجموعه در ونیز ایتالیا به طور ناگهانی درگذشت؛ اتفاقی که برای مدتی روند تولید سریال را متوقف کرد.

در پی یک سانحه رانندگی مه‌نیا محمودی بازیگر جوان تئاتر شیراز و از اعضای گروه تئاتر سروش در آخرین روز مرداد درگذشت.

در سومین شب از سلسله مجالس تعزیه‌خوانی حضرت سیدالشهدا (ع) در امتداد رویداد فرهنگی هنری «سوگ سرو»، مجلس تعزیه «حر ابن یزید ریاحی» با اجرای گروه «تعزیه حضرت سیدالشهدا» به سرپرستی احمد عزیز، جمعه 31 مرداد در محوطه برج آزادی به روی صحنه رفت.

بررسی آماری تعداد مخاطبان و میزان فروش فیلم‌ها در روزهای سه‌شنبه نشان می‌دهد که اجرای طرح فروش بلیت نیم‌بها در این روز، نقش مهمی در میزان استقبال تماشاگران سینمای ایران از فیلم‌های حاضر در چرخه اکران داشته است.

جلسه پنجم فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه ساعت 17 سه‌شنبه 4 شهریور 1404 در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود. در این جلسه چهار فیلم کوتاه ایرانی و یک فیلم کوتاه از تونس نمایش داده خواهد شد.

«مهمان کُشی»، سریال تاریخی مذهبی شبکه یک این هفته به پخش خود پایان می‌دهد. سازندگان دو قسمت هم، پشت صحنه آماده پخش دارند.

علی شادمان، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، پس از چند سال دوری از تئاتر، با نمایش «رامسس دوم» کاری از رضا گوران به صحنه بازمی‌گردد.

پس از دو ماه توقف در فعالیت‌ها، در شهریور 1404 با دو اجرای متفاوت و شاد میزبان علاقه‌مندان خواهند بود.