چهارشنبه 25 تیر 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

«بازی مالک تازه شروع شد» این دیالوگ سیما (الناز ملک) در پایان قسمت اول، خلاصه‌ای است از قصه‌ای که در فصل سوم زخم کاری خواهیم دید. اشاره به این بازی البته دو سویه دارد که یکی می‌تواند ارجاع به بازگشت دوباره جواد عزتی در نقش مالک مالکی به جهان درام باشد و دیگری که مقصود سیما هم بوده، بازی او با خاندان ریزآبادی‌ها و شروع یک انتقام گیری پر ماجرا.

مهران احمدی، بازیگر سریال پایتخت در اکران مردمی فیلم سینمایی «آبی روشن» حضور یافت. چهره متفاوت این بازیگر با استایل جدیدش در این مراسم مورد توجه قرار گرفت.

امیلی بلانت در حال مذاکره است تا به فیلم بعدی استیون اسپیلبرگ ملحق شود.

مطبوعات امروز به اظهارنظرها و وعده های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری پرداخته اند.

خسرو امیرصادقی که نقش آقای بیاتی را در سریال پایتخت بازی می کرد، سال گذشته در 72 سالگی دار فانی را وداع گفت. در ادامه دو تصویر دیده نشده از این تهیه کننده و بازیگر باسابقه سینماو تلویزیون پیش از فوت اش را مشاهده می کنید.

در ابتدای فیلم‌هایی که توسط استودیوی فیلمسازی کلمبیا پیکچرز تولید می‌شوند، لوگوی این شرکت به نمایش درمی‌آید؛ زنی با مشعلی در دست که با نام «دوشیزه آزادی» شناخته می‌شود. پشت این لوگو اما داستانی منحصر به فرد وجود دارد.

قاضی‌زاده هاشمی درباره فیلترینگ گفت: این موضوع در دو سطح قابل بحث است؛ یکی‌قوانین موجود است که رئیس جمهور مجری قانون است و باید پیشنهادات خود را به قانون گذار جهت اصلاح ارائه دهد و سطح دیگر بحث ایده من است.

سینمای ایران از ابتدای امسال تا کنون با اکران 17 فیلم سینمایی فروش 447 میلیارد تومانی را با همراهی 7 میلیون و 786 هزار مخاطب تجربه کرد.

هوتن شکیبا به بازگشت سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر واکنش نشان داد.

به تازگی تصویری از جمعی از هنرمندان منتشر شده که در مراسم عروسی دختر سعیدآقاخانی حضور پیدا کردند.

عکس‌های جدید شروین حاجی‌پور، خواننده ترانه معروف «برای» و سعید روستایی، کارگردان سینما به همراه احسان نوروزی، مربی بدنسازی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

تصاویری از تغییر چهره پارک جونگ سوک، بازیگر 54 ساله کره ای را بعد 20 سال از ایفای نقش «ملکه مونجونگ» در سریال یانگوم «جواهری در قصر» مشاهده خواهید کرد.

به تایید دست‌نوشته‌ها و اقوام نزدیک این مرد، زانوانش به هنگامِ خطاطی و ورود به دنیای خط نقاشی، به لرزه درمی‌آمد؛ خط را بر نقاشی ارجح می‌دانست و از دریچه خطاطی به نقاشی نگاه می‌کرد؛ شاید نگاه «رضا مافی» به دنیا نیز از دریچه خطاطی بود.

تصویری از هدی زین العابدین با بازیگر خردسال در انتهای شب می بنید.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دو خبرنگار بازداشتی شاکی خصوصی دارند، من شکایتی نکردم و مدعی‌العموم وظیفه خودش را انجام داده است؛ من همیشه مدافع رسانه‌ها بودم.

در مراسم نکوداشت حسن انوری، درباره ویژگی‌های این استاد زبان فارسی گفته شد و از «فرهنگ سخن» او به عنوان کاری کارستان یاد شد.