دوشنبه 15 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

حواستان هست؟ حواستان هست تولید نفرت از بدن‌های ما چگونه قربانی می‌گیرد. زن و مرد ندارد. قربانی بدنش را دوست ندارد. حس می‌کند باید لاغرتر، زیباتر، قدبلندتر، کشیده‌تر و جوان‌تر باشد. همه چیز در الگویی قرار دارد که تبلیغات گسترده و زیرپوستی آن را تبدیل به ناخودآگاه جمعی ما کرده است.

[ونسا ردگریو] هنرپیشه‌ی انگلیسی پس از دریافت جایزه [‌برنده‌ی بهترین بازیگر نقش مکمل زن در فیلم جولیا] به خبرنگاران گفت: «من مخالف صهیونیسم‌ام ولی از یهودیان در مبارزه‌ی طولانی‌شان علیه فاشیزم و اختناق دفاع می‌کنم. این دار و دسته‌ی کوچک اوباش صهیونیست نماینده‌ی مردم یهودی نیستند و رفتارشان توهینی به یهودیان سراسر جهان است.»

مخابره خبر درگذشت رضا داودنژاد در شامگاه 13 فروردین ماه در حالی که چند سال قبل در چنین روزی خبر درگذشت جمشید مشایخی را مخابره کردیم، آنقدر سخت بود که برای انتشارش تامل کردیم، به چند نفر زنگ زدیم، فکر می‌کردیم دروغ 13 فروردین ماه است اما گویا دروغ نبود، باید می‌نوشتیم رضا داودنژاد برای همیشه رفت.

کالین فارل با اشاره به جایگاه بازیگران ایرلندی در هالیوود گفت: ما خیلی بیشتر از وزن خودمان مشت می‌زنیم.

تهیه کننده «ماه من» با اشاره به حجم بازخوردهای این برنامه سحرگاهی شبکه سه بیان کرد که اگر برنامه صاحب حرف و نظر نبود این حجم بازخورد نمی‌گرفت.

دومین جشنواره سحری‌خوانی و مناجات‌خوانی ایرانیان با عنوان جشنواره موسیقی «ماهور» همزمان با ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

«من حسین خوجه‌امیری افسر ژاندارمری هستم و تحصیلاتم را تا فوق‌لیسانس ادامه داده‌ام. خواندن را زیر نظر پدرم که آشنا با فنون موسیقی بود از سال اول دبستان شروع کردم و تاکنون به طور مداوم آن را دنبال کرده‌ام. 25 سال پیش به رادیو رفتم. در فیلم‌های مختلف ترانه خوانده‌ام و از نوروز امسال [1351] هم‌کاری خود را با تلویزیون شروع کرده‌ام.»

ایرج قادری شاید هیچ وقت فکرش را نمی‌کرد که زمانی کشف سینمایی‌اش از یک گروه موسیقیایی، علاوه بر تبدیل شدن به یگانه سوپراستار سینمای ایران، مجری موفقی نیز در صدا و سیما و نه تلویزیون‌های خصوصی خواهد شد.

یکی از داور سومین جشنواره پژواک رادیو با اعلام رشد کیفی آثار ارائه شده به جشنواره تاکید کرد: به آینده برنامه سازی رادیو در قالب مستند باید امیدوار بود.

«تمساح خونی» اولین ساخته سینمایی جواد عزتی به تهیه کنندگی کامران حجازی یک کمدی اکشن دوست داشتنی است که مخاطبان بعد از پایان شب‌های قدر و تعطیلی سینماها می‌توانند به تماشای آن بنشینند.

فریبزر عرب‌نیا بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون درگذشت زنده یاد رضا داوودنژاد را در صفحه‌اش تسلیت گفت.

مستند «اکسدوس» ساخته بهمن کیارستمی و «دیافراگم» به کارگردانی جواد وطنی این روزها اکران آنلاین شده‌اند.

باربارا راش، بازیگر سریال «پیتون پلیس» در 97 سالگی درگذشت.

درگذشت ناگهانی رضا داوودنژاد، بیشتر به دروغ سیزده شبیه بود اما دلهره‌آورتر از این تیتر بد، دست‌به‌دست شدن این خبر و عدم‌انتشار هیچ تکذیبیه‌ای برای آن بود.

مدیر روابط عمومی بیمارستان پیوند اعضا شیراز: داودنژاد طی سال‌های اخیر به دلیل نارسایی کبدی دو مرتبه در شیراز عمل پیوند کبد داشت

آخرین پست زنده یاد رضا داوودنژاد در صفحه شخصی‌اش با توجه به روزهای سخت بیماری عکس و همراه خودش منتشر کرد.