دوشنبه 15 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

اگر چه بسیاری از سلبریتی‌ها سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.

این عکس 52 سال پیش روی صحنه تالار 25 شهریور یا سنگلج برداشته شده است.

فریدون جیرانی در روزهای نوروز 77 مشغول فیلمبرداری فیلم «قرمز» بوده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری ازخاطرات روزهای ساخت دومین فیلمش می‌گوید.

سرکار که گفته‌اید مدارس چهار هزار نفره تاسیس می‌کنید، آیا به فکر ایاب و ذهاب محصلین آن هستید و توجه دارید که شرکت واحد شاگردان مدارس دویست‌نفره را هم نمی‌تواند سر موقع برساند؟! «من به شرکت واحد کاری ندارم، ضمنا برای مدارس چهار هزار نفره هم سرویس‌های اختصاصی به کار می‌اندازیم تا از دست شرکت واحد راحت باشیم!»/ نخست‌وزیری خیلی هم خوب است و من اگر بتوانم، می‌شوم.

سارا سالار، همسر سروش صحت در اینستاگرام خودش پست‌های عجیبی منتشر کرد که خبر از جدایی اش از این هنرمند داد.

سعید راد بازیگر نام آشنای سینمای ایران به دلیل عارضه شکستگی پا در بیمارستان بستری شد.

یک منبع آگاه گفت: معین چند بار به ایران آمده است که یک مورد آن برای مراسم درگذشت مادرش بود. البته این رفت و آمدها در سکوت کامل خبری انجام شده است.

در طول نزدیک به هشت سال شبکه ام‌بی‌سی 11 سریال را با همین موضوع تهیه کرد. هشتمین سریال از این مجموعه که در سال 1988 ساخته شد، «ملکه اینهیون» نام داشت.

هیات‌مدیره‌ی صندوق بین المللی پول در جلسه‌ی اول فروردین‌ماه [1357] به پیشنهاد مقامات صندوق تصویب کرد که ریال ایران در مجموعه‌ی ارزهای مهم جهان که واحد حق برداشت مخصوص را تشکیل می‌دهد گنجانده شود و این تصمیم از اول ژوئیه‌ی 1978 (10 تیرماه امسال [1357]) به مرحله‌ی اجرا درآید.

امسال، خسرو شکیبایی در جهانی دیگر 80 ساله شده است، مهمانان عزیزی، چون داریوش مهرجویی و کیومرث پوراحمد را هم در کنار خود دارد.

در روزگاری که هم قافیه بودن کلمات و ظاهر زیبا بنای این می‌شود تا به هرکسی بگوییم خواننده، یک نام به میان می‌آید که کمتر کسی پیدا می‌شود تا صدا و متانت او را نپذیرد.

حواشی موسیقی در سالی که گذشت، بسیار زیاد بود و جنجال‌های زیادی به همراه داشت.

پیش‌فروش بلیت‌های نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» بهرام افشاری با استقبال مخاطبان همراه شد.

علی‌اصغر رضایی‌نیک دوبلور امروز هفتم فروردین در منزل خود درگذشت.

محیا اسناوندی مجری تلویزیون معتقد است که همواره تلاش کرده تا بی حاشیه باشد اما فضای رسانه اجازه این ماجرا را نمی‌دهد.

فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» از یک جشنواره ایتالیایی جایزه گرفت.