یک‌شنبه 2 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

لیلا بلوکات، بازیگر سرشناس تلویزیون، متنی احساسی را همراه به عکس جدیدی از خودش را به اشتراک گذاشته است که مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

آیین افتتاحیه موسسه سفیران صلح صحنه، همزمان با بزرگداشت مجید قناد، هنرمند باسابقه عرصه هنرهای نمایشی در سالن استاد ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر برگزار شد.

حسن پورشیرازی برای بازی در فیلم سینمایی «پیر پسر» جایزه بهترین بازیگر را از جشنواره ترانسیلوانیا دریافت کرد.

تایکا وایتیتی برای کارگردانی «جیمز» استخدام شد تا هفتمین پروژه را به فهرست کارهای در دست ساختش اضافه کند.

بزرگداشت مجید قناد تهیه‌کننده، کارگردان و مجری ایرانی کودک و نوجوان عصر امروز شنبه 2 تیر 1403 با حضور جمعی از هنرمندان پیشکسوت برگزار شد. علی فروتن نیز در این مراسم حضور داشت.

آیین نکوداشت «صدمین زادروز عزت الله انتظامی» با حضور هنرمندان، علاقه‌مندان و اعضای خانواده او در موزه سینمای ایران برگزار شد.

یکی از مدیران صداوسیما با اشاره به برنامه های مختلف در تلوبیون و شبکه‌های سیما بیان کرد که رسانه ملی به معنای واقعی رسانه جمهور شده و فرصت‌های برابر در اختیار نامزدها قرار گرفته است.

فیلم کوتاه «تاری» به کارگردانی صحرا اسداللهی و تهیه‌کنندگی حسن بیوک‌خان در اولین اکران جهانی خود به جشنواره Female Eye Film Festival راه یافت.

مریم کاویانی، بازیگر سریال فاصله‌ها عکسی از خود به مناسبت تولد 54 سالگی‌اش منتشر کرد.

فیلم سینمایی «مرد خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی و تهیه‌کنندگی محمد حسینخانی در اولین حضور جهانی جایزه دستاورد هنری جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای را دریافت کرد.

بنابر اعلام گروه برگزاری کنسرت تخت جمشید علیرضا قربانی، طی ماه‌ها بررسی علمی و مطالعه و مشورت با متخصصان و متولیان نگهداری بناهای تاریخی، دغدغه‌مندانه تلاش شده است که این کنسرت با در نظر گرفتن تمامی ملاحظات لازم برای پیشگیری از هر گونه آسیب یا اثر منفی برگزار شود.

در یک پروژه مشترک عکاسی بین ساسان توکلی‌فارسانی و عباس کیارستمی که به سال 1385 برمی‌گردد او عکسهای بسیاری از این کارگردان برجسته کشور گرفته است.

دشمن پسند حرف نزنید، درباره اقتصاد چه گفتند؟، شرط ایران دوستی، وعده‌های سلامت نامزدها، برخی از تیترهای روزنامه‌های یکشنبه سوم تیر 1403 است.

مناظره فرهنگی شب گذشته نشان داد برای نامزدهای ریاست جمهوری، "فرهنگ و هنر " یک آیین تزئینی است که زیر سایه قدرت و سیاست، اگر آرام و چموش باشد، زنده خواهد ماند و زندگی خواهد کرد اما نباید امیدی به شکوفایی و درخشش این قدرت برتر داشت!

یک جامعه شناس می‌گوید، تنها در زمانی که حداقل‌های یک زندگی معمولی برای ایرانی‌ها فراهم شود می‌توان گفت که مردم شاد هستند، تا آن زمان برنامه‌ها و تولیدات طنز مانند قرص مسکن بر دردها عمل می‌کنند.

مهران مدیری کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون دارای دو فرزند است.