یک‌شنبه 8 تیر 1404

روزنامه جمهوری اسلامی: صداوسیما با عملکرد مجریانش، تلاشهای خوب خود را هم خراب می کند / چند مجری غیرمنضبط زحمات افراد منطقی را به باد می دهند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
روزنامه جمهوری اسلامی: صداوسیما با عملکرد مجریانش، تلاشهای خوب خود را هم خراب می کند / چند مجری غیرمنضبط زحمات افراد منطقی را به باد می دهند

رسانه ملی در جنگ اسرائیل دو عملکرد متفاوت داشت. در بخش انتشار اخبار و تشجیع مردم و رزمندگان خوب عمل کرد ولی با پخش برنامه‌های فاقد کارشناسی و در مواردی تحریک‌کننده، سخیف و افراطی برخلاف مصالح کشور عمل کرد.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: متأسفانه وجود چند نفر مجری غیرمنضبط در رسانه ملی زحمات افراد منطقی و معقول را بر باد می‌دهد. رسانه ملی اگر منضبط و معقول عمل کند، می‌تواند بهترین پدافند برای کشور در برابر تمام دشمنان باشد و تلاش رسانه‌های معاند را نیز خنثی کند. مبادا تصور شود دشمن دیگر با ما کاری ندارد. ما باید از غفلت بپرهیزیم و هوشمندانه توطئه‌های دشمن را رصد کنیم.

23302

کد خبر 2083607