چهارشنبه 10 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

آثار هنرمندان نوسقاخانه از جمعه 23 خرداد ماه در نگارخانه لاله به نمایش درمی‌آیند.

نوید فرخی، نویسنده، مترجم و متخصص هوش مصنوعی در نشست تخصصی «هوش مصنوعی در تولید محتوای متنی کتاب؛ فرصت‌ها و تهدیدها» با بیان این‌که هوش مصنوعی به ماشینی اطلاق می‌شود که واکنشی شبیه به انسان دارد، بیان کرد: «این فناوری توانست به حوزه خودروسازی، پزشکی، مالی و صنعت چاپ نفوذ کند و هرکسی و هر کسب و کاری به این حوزه ورود پیدا نکن متضرر خواهد شد.»

فیلم کوتاه «گوسفند» در تازه‌ترین حضور جهانی خود به جشنواره‌های بین‌المللی فیلم کوتاه پالم اسپرینگز آمریکا (Palm Springs International ShortFest) و شورت شورتز ژاپن (Short Shorts) راه یافت.

از مجسمه آرش کمانگیر که مراحل پایانی نصب و جانمایی آن در میدان ونک تهران روز گذشته به پایان رسید به زودی رونمایی می‌شود.

هوشنگ مرادی کرمانی که هفته گذشته به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری شده بود، از بیمارستان مرخص شد.

محمد سرافراز رییس اسبق صداوسیما می‌گوید در زمان حضور در این سازمان برخی سلبریتی‌ها ازجمله مهران مدیری را برگردانده است.

نمایش «بهارنامک» به نویسندگی و کارگردانی گووان مهر اسماعیل‌پور در تالار حافظ روی صحنه می‌رود.

نمایشگاه «تَن‌پوشِ پهلوان»؛ براساس طراحی‌های آثار صحنه‌ای حسین پارسایی با حضور جمعِ کثیری از هنرمندان، علاقه‌مندان و دوست‌داران هنر ازجمله حسین در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.

گروه «مروارید سرخ» به سرپرستی و خوانندگی میترا بقاپور، کنسرتی را برای زنان در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌کند.

دبیرخانه نخستین دوره جایزه ادبی «بیستون» برگزیدگان نهایی خود را در سه بخش شعر کلاسیک، شعر آزاد و بخش ویژه معرفی کرد.

پدر خانواده هدیه‌ای عجیب را به اعضای خانواده پیشکش می‌کند؛ یک هواپیما... ولی این سرآغاز ماجراست چراکه پسر بزرگ خانواده، هدیه شگفت‌انگیز پدر را انکار می‌کند و... این خلاصه‌ای است از داستان نمایش «خانه وا ده» که این روزها دور سوم اجرای خود را در مجموعه تئاتر «لبخند» سپری می‌کند.

نمایش «نژادپرست» به نویسندگی دیوید ممت و ترجمه معصومه نوروزی و کارگردانی عباس آذرخوش در بوتیک هنر ایران روی صحنه می‌رود.

نمایش «پدر» اثر آگوست استریندبرگ با کارگردانی ونداد صادقی در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود. در خلاصه داستان این نمایش آمده است «پدر» روایتی پرتنش از فروپاشی یک نظام خانوادگی‌ست؛ داستان تقابل زنی باهوش و پرقدرت و مردی که به مرور، عقل خود را از دست می‌دهد.

موسسه فرهنگی اکو، مراسم بزرگداشت سعید نفیسی و رونمایی از چاپ دوم کتاب «سعید نفیسی به هشت روایت»، اثر پیمان طالبی را برگزار می‌کند. این کتاب در قالب 8 جستار زندگی این استاد برجسته را از نظر گذرانده است و مسائلی چون رابطه نفیسی در دستگاه حکومت، وضعیت مالی و معیشتی زندگی نفیسی، رابطه استاد و همسرش، علاقه نفیسی به کتاب و... را در قالب جستارهایی بررسی کرده است.

نامزدهای پانزدهمین دوره جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در بخش‌های بهترین مهندسی صدا و بهترین دستاورد فنی معرفی شدند. در این دوره از جشن 207 اثر اکران‌شده سینمای ایران طی سه سال اخیر، توسط بیش از 100 نفر از اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در 13 رشته داوری شدند.

پیش بینی می‌شود، اعتراضاتی علیه استفاده روزافزون از هوش مصنوعی در صنعت انیمیشن در روزهای برگزاری جشنواره انیمیشن انسی فرانسه انجام شود.