سه‌شنبه 23 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: محمد عسگری، کارگردان فیلم سینمایی «آسمان غرب» از آغاز فیلم‌برداری این پروژه سینمایی که با محور شهید شیرودی ساخته می‌شود، خبر داد.

کیهان به نقل از حبیب ایل‌بیگی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی نوشت: برای پیگیری مورد آقای جعفر پناهی در روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر به زندان رفتم تا ایشان به مرخصی بیاید، علاقه‌مند نبودند، تلفنی با ایشان در زندان صحبت کردم، حاضر نشدند به دفتری که بودم بیایند. اطرافیان ایشان دوست داشتند او در زندان بماند، چون منافع بیشتری برای عده‌ای داشت اما گفت‌وگوها نتیجه داد و ایشان از...

رژه نیروهای مسلح در سالگرد آغز دفاع مقدس، تشریح دستاوردهای سفر رئیسی به نیویورک و... از تیترهای مطبوعات امروز است.

مبلغ نوشت: حجت‌الاسلام انصاریان گفت: روزی علامه جعفری از من دعوت کرد که برای ایراد سخنرانی در جلسه اساتید دانشگاه به منزل ایشان بروم. من به جهت اینکه احتمال دارد حق روضه سیدالشهدا (ع) ادا نشود، بدون روضه‌خوانی سخنرانی را به پایان رساندم.

مبلغ نوشت: به گفته هانری کربن همانطور که امام زمان (عج) طبق روایات هنگام ظهور با انکار برخی از علمای اسلام مواجه میشود مسیح (ع) هم با انکار برخی از علمای مسیحی برخورد خواهد کرد.

محمدتقی فهیم معتقد است که انتخاب فیلم سینمایی «نگهبان شب» برای اسکار یکی از اشتباه‌ترین انتخاب‌ها بود و قطعا این فیلم شانسی برای پذیرش در اسکار ندارد، چون پر از یاس و سرخوردگی است و مسئله مردم را به نمایش نمی‌گذارد.

«هم‌افزایی نهادهای فرهنگی در تولید آثار ملی» سوژه میز گفتگوی ویژه جدیدترین قسمت برنامه تلویزیونی «نقد سینما» است و در بخش نقد فیلم هم «شماره 10» و «نجات سرباز رایان» تحلیل و بررسی می شوند.

مهر نوشت: مراسم تشییع و خاکسپاری زنده یاد آرش میراحمدی روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان برگزار شد.

محمدرضا یزدانپرست، تاک‌شوی "ای کاش..." را می‌سازد.

مبلغ نوشت: در واقع در هر چهار باری که اسم محمد در قرآن آمده بر مبنای 3 و 7 قرار گرفته که بسادگی از جمع شماره سوره و آیه آن حاصل می‌شود.

مبلغ نوشت: حجت الاسلام ناصر رفیعی کارشناس مذهبی در بخشی از سخنرانی خود در حرم امام رضا (ع) به سه آیه‌ای که پدر شیخ بهایی به فرزند خود وصیت کرد اشاره داشت.

پرویز پرستویی، بازیگر سینما و تلویزین با بیان خاطره‌ای از ایفای نقش در فیلم سینمایی «موج مرده»، نسبت به انتشار عکس خودش روی بیلبوردهای تهران، واکنش نشان داد.

سریال «کوچه اقاقیا» ساخته رضا عطاران با بازی زنده‌یاد منوچهر نوذری از شبکه آی فیلم به روی آنتن می رود.

حسن ایزدی مدیر جلوه‌های ویژه سینمایی که همکاری زیادی با سازندگان فیلم‌های کوتاه هم داشته است، در آستانه برگزاری چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، درباره حضور خود در این عرصه گفت: این یک واقعیت است که همدلی در میان بچه‌های فعال در سینمای کوتاه خیلی بیشتر است.

انصاف نیوز نوشت: محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مصاحبه‌هایی که اخیرا انجام داده است اظهاراتی داشته که با واکنش و گفته‌های برخی هنرمندان همخوانی ندارد. مثلا در یکی از مصاحبه‌هایش گفته است این دوره بهترین دوره‌ی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و یا در جدیدترین مصاحبه‌اش با خبرگزاری مهر گفته است میان دولت و هنرمندان هیچ شکافی وجود ندارد.

ایرنا نوشت: رئیس جمهور به کارگردان ایرانی پیام داد.