پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

چاپ بیست و دوم کتاب دست دعا، چشم امید؛ دریافتی است از مناجات خمسه عشره امام سجاد و چاپ سوم کتاب دعای مکارم اخلاق از ترجمه های ادبی در آثار سید مهدی شجاعی است که از سوی نشر نیستان منتشر شده است.

مهر نوشت: «تام و جری» که به‌عنوان یکی از نمادین‌ترین انیمیشن‌های تاریخ شناخته می‌شود، در سری جدید بومی‌سازی می‌شود تا مخاطبان آسیای جنوب شرقی را بیشتر با خود همراه کند.

مبلغ نوشت: استاد صدوقی سها میگوید: مردم خودشان به سمت شیخ صفی الدین اردبیلی می رفتند، اینطور نبوده است که شیخ خودش بخواهد مرید جمع کند. در تصوف منفی، خود آن مشایخ به دنبال مرید بودند، اما درمورد شیخ صفی اینطور نیست، مردم خودشان به دور ایشان جمع می شدند.

یازدهمین شماره نشریه آگاهی نو با سه پرونده و یادداشت‌ها و گفت‌وگوهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به سردبیری محمد قوچانی به‌زودی منتشر می‌شود.

ایسنا نوشت: اصغر فرهادی دهمین ساخته بلند خود را در لس آنجلس آمریکا و احتمالا پس از پایان اعتصابات در هالیوود مقابل دوربین می‌برد.

سیروس نوذری معتقد است، آن‌چه از میراث و تلاش‌های شاپور جورکش باقی خواهد ماند نه شعر او، بلکه مقالات و کتاب‌های باارزش او در زمینه فرهنگ و هنر ایران است.

روزنامه جوان نوشت: امسال اولین محرم بود که پس از تولید و آغاز پخش سریال فاخر مختارنامه (از سال 1389)، این سریال از صداوسیما پخش نشد و تنها به پخش دو فیلم سینمایی از آن در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از شبکه یک و سینمایی «کودکان آب» از آی‌فیلم بسنده شد.

تداوم بحران داخلی اسرائیل، ناکامی ایران در بازگرداندن پولهای بلوکه شده در کره و... از تیترهای امروز مطبوعات است.

عصرخبر نوشت: حسین یگانه لایق: انتشار مجموعه «مهلا» بدون مجوز ساترا از سوی شریک روزهای گذشته صداوسیما، بار دیگر مهر تاییدی بود بر عدم مشروعیت ساترا و شان نظارتی‌اش در پلتفرم‌های پخش محتوا!

مبلغ نوشت: در قسمت یازدهم از ویژه برنامه محرم سال 1402 هجری شمسی استاد حاج شیخ عبدالحسین معزی، به بررسی اهداف ارزشمند قیام امام حسین علیه السلام میپردازند.

مهر نوشت: آکادمی تلویزیون و شبکه فاکس تاریخ برگزاری مراسم اهدای جوایز امی را به تعویق می‌اندازند، زیرا 2 انجمن صنفی نویسندگان و بازیگران در اعتراض به استودیوها به اعتصاب خود ادامه می‌دهند.

مهر نوشت: بیوک میرزایی بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون ضمن اشاره به آخرین فعالیت‌های خود، از تفاوت فاحش میان دستمزدها در کارهای رادیویی با کارهای تلویزیونی گفت.

ایسنا نوشت: هفتاد و یکمین جشنواره فیلم ملبورن در کشور استرالیا میزبان نمایش چند فیلم از سینماگران ایرانی خواهد بود.

ایسنا نوشت: انتشار آگهی استخدام کمپانی «نتفلیکس» برای جذب مدیر تولید هوش مصنوعی در میان اعتصابات بازیگران و نویسندگان آمریکا با انتقادات زیادی همراه شده است.

تکه‌ای از گفت‌وگوی سانسور شده فاطمه سلیمانی که این روزها دست‌به‌دست می‌شود، روایتی است از علاقه سردار سلیمانی به بعضی از سریال‌های غیر ایرانی که در هالیوود ساخته شده و پی‌رنگ و درون‌مایه سیاسی - نظامی و جاسوسی دارند.

در پی انتشار اخباری مبنی برجذب 400 نیروی انسانی در وزارت فرهنگ و جریان‌سازی‌های منفی خبری از سوی برخی رسانه‌ها، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیحاتی ارائه کرد.