جمعه 26 بهمن 1403

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

همراه «بنان» دو طفلان مسلم خوانده بود، لباس‌های دست‌دوز تعزیه برتن کرده بود و اشک‌ها ریخته و معجزات دیده بود. هاشم فیاض، نامی است فراموش نشدنی در فرهنگ و هنر ما. هنرمندی که آخرین بازمانده از نسل تعزیه‌خوانان تکیه دولت به شمار می‌آمد و بیش از 80 سال به اجرای تعزیه پرداخت.

کوین اسپیسی بازیگر برنده اسکار پس از محاکمه در لندن به اتهام آزار جنسی به چهار مرد بی‌گناه شناخته شد. این بازیگر 63 ساله 9 اتهام از جمله تجاوز جنسی که گفته می‌شد بین سال‌های 2001 تا 2013 اتفاق افتاده را رد کرده بود. اسپیسی بعد این رفع اتهام از هیئت منصفه تشکر کرد. امروز همچنین تولد 64 سالگی اسپیسی بود. منبع: خبرآنلاین

مبلغ نوشت:/ جماعت کوفه و شام افراد معتقدی بودند، اما بازی با عقاید آنها عمل یزید را توجیه کرد. او گفت کار حسین با اصل اعتقادی ما در تضاد است.

عصرخبر نوشت: ساترا که جنجال‌های نظارتی و حقوقی‌اش هر از گاهی رسانه‌ای می‌شود، امروز خبری منتشر کرده که از لحاظ مختلف قابل بررسی و تامل است.

تسنیم نوشت: شهره قمر که در روزهای اخیر مطالب توهین‌آمیز و ادعاهای غیرمستند منتشر کرده بود، بازداشت شد.

ایسنا نوشت: با حکم دادگاه، «کوین اسپیسی» بازیگر برنده اسکار آمریکا از 9 مورد اتهام جنسی در بریتانیا تبرئه شد.

ایسنا نوشت: داود فتحعلی‌بیگی در برنامه «محرم در آینه آیین‌ها» و تقدیر از او برای اجرای تعزیه‌هایش گفت: تعزیه زیاد اجرا کردم، در یکی از این تعزیه‌ها نقش حُر را داشتم و آن را برای خودم نگه داشتم، بلکه شفیعم باشد.

مهر نوشت: سریال 24 قسمتی و پربازیگر «محرمانه» در ژانر جنایی علمی تولید مشترک صداوسیما و موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی به زودی به آنتن شبکه سه می‌رسد.

ایرنا نوشت: پوستر رسمی سریال «عشق کوفی» به عنوان جدیدترین اثر سازمان هنری رسانه ای اوج رونمایی شد.

پویانمایی 20 دقیقه‌ای «در سایه سرو» به کارگردانی شیرین سوهانی و حسین ملایمی به بخش مسابقه افق فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم ونیز راه پیدا کرد.

ایسنا نوشت: پیمان جبلی درباره دلایل بازپخش «مختارنامه» می‌گوید: «تولیدات فاخر و حتی تولیدات عادی، مِلک صداوسیما هستند و هزینه‌های سنگینی برای تولید آن‌ها صورت گرفته است. صداوسیما حق خودش می‌داند که هر زمان خواست از آن‌ها استفاده کند. آن چیزی که برای ما اهمیت دارد داستان اثر فاخر است.

مبلغ نوشت: «محمد معز عمر» در 19 مارس 2022 هنگام نماز صبح به مرکز اسلامی «دارالتوحید» واقع در مسیسساگا حمله کرد. امام جماعت این مسجد حکم دادگاه را ناکافی دانسته است

مبلغ نوشت: سرشت بنیادی جهان را مجموعه‌ای از ذرات سازنده که با یکدیگر کنش متقابل دارند، تشکیل نمی‌دهد، بلکه شاید بتوان جهان را به سان یک «میدان فراگیر و کلی تشریح کرد که اصلی ترین کیفیت آن، «تمامیت ناگسسته‌ای» است که در حرکت و سیلان است.

ایسنا نوشت: این روزها که تب فیلم «اوپنهایمر» دنیا را گرفته بسیاری از علاقمندان به سینما در ایران با این پرسش مواجه هستند که چرا از تماشای همزمان فیلم با دیگر کشورها محرومند؟

کارگردان مجموعه «نسل عاشورایی 2» گفت: «با کمک سید جواد پرئی شاعر تمام توان‌مان را گذاشتیم تا بتوانیم نوحه‌های قدیمی را به شکلی نو به نسل کودک و نوجوان ارائه دهیم. در این برنامه مخاطب با حرف‌های نویی مواجه می‌شود.»

مهر نوشت: رییس جشنواره فیلم ونیز درباره انتخاب فیلم‌های امسال، وضعیت حضور بازیگران اعتصاب‌کننده و نمایش فیلم‌های پولانسکی و وودی آلن در این رویداد حرف زد.