دوشنبه 24 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

مبلغ نوشت: رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات قم میگوید ما در حوزه های علمیه بحث می‌کنیم که؛ صفات عین ذات است یا زاید بر ذات است؟ قرآن حادث است یا قدیم؟ اما اساسا الهیات امروز و آنچه که امروز از الهیات و دین از ما می‌خواهند رابطه‌ی دین و فقر است، دین و معلولیت است، دین و مسئله‌ی مرگ است، دین و مسئله‌ی فقر است، دین و مسئله‌ی آب است.

علیرضا قربانی شب گذشته ضمن ادای احترام به زنده‌یاد آتیلا پسیانی، اجرای خود در شهر یزد را به این هنرمند فقید تقدیم کرد.

زهرا ترکمانلو، کارگردان فیلم کوتا «صونا» گفت: این فیلم تصویری بی ادعا از جامعه و چالش دختران مجرد را نشان می دهد.

مجید رضوی خواننده موسیقی پاپ پس از برگزاری چندین اجرا در فصل اول فعالیت هایش، به زودی در کنار تولید تک آهنگ های جدید، مجموعه کنسرت هایی را در دبی، اروپا، استرالیا، آمریکا و شهرهای مختلف ایران برپا خواهد کرد.

مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی «پاییز بعد از تو» به خوانندگی حمید غلامعلی برگزار و در این مراسم، کارگردان گیج‌گاه، ترانه این فیلم سینمایی را که از جمله قطعات این آلبوم است به آتیلا پسیانی بازیگر تازه درگذشته سینما، تئاتر و تلویزیون تقدیم کرد.

مهر نوشت: به احتمال زیاد اولین نمایش جهانی فیلم «فیوریوسا» جورج میلر در جشنواره کن 2024 و درست 9 سال پس از اینکه «مد مکس: جاده خشم» جشنواره را شگفت زده کرد، خواهد بود.

ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش در نقاط مختلف کشور و افزایش سرعت وزش باد در شرق و شمال شرق کشور خبر داد.

سایت رجانیوز از گفت وگوی عادل فردوسی پور با همایون شجریان که در فضای مجازی با استقبال فراوان روبرو شده، خشمگین شد.

اهدای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی، حاشیه های مصدومیت دختر16ساله در مترو، سفر قالیباف به امارات، درگذشت آتیلا پسیانی و... از تیترهای مطبوعات امروز است.

این که شخص در مدرسه، خانه و جامعه سه شخصیت متفاوت داشته باشد از معضلات توسعه ایران است. این ها همه موجب دوری افراد از مفاهمه و گفت و گو و همکاری برای حل مسایل می شود این در حالی است که از نگاه سریع القلم اگر تخصص را پذیرا شویم، بسیاری از این دست از نابهنجاری ها برطرف می شود.

رئیس سازمان سینمایی کشور در پی درگذشت هنرمند صاحب نام سینما و تئاتر کشور پیام تسلیتی منتشر کرد.

آتیلا پسیانی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در 66 سالگی درگذشت. تصویر آتیلا پسیانی در کودکی در آغوش پدرش هلال پسیانی را ببینید.

آتیلا پسیانی که امروز چشم از جهان فروبست را شاید بازیگر سینما و تلویزیون بدانند، که بود، شاید کارگردان تئاتر و بازیگردان سینما بنامند که آن هم بود، اما او ذات و جوهری فراتر از همه اینها داشت، ایده پردازی تجربه گرا که هرگاه به تئاتر می رسید، این جوهر در او می جوشید و رگ های چوبی صحنه تئاتر از حضورش جان می گرفتند، چه سالنی کوچک در بالای تئاتر شهر چه صحنه فراخ تالار وحدت و تئاتر ایرانشهر.

آتیلا پسیانی درگذشت و مسعود کرامتی او را یکی از تئاتری‌های با شرافت و توانمند که بسیار هم صادق بود دانست.

«هوندا آدیداس2» عنوان نمایشی است که به تازگی در سالن شماره 2 تاتر شهرزاد به کارگردانی اشکان درویشی روی صحنه رفته است. این نمایش داستان ساده‌ای دارد که نسبتا خوب و کم اشتباه روایت می‌شود.

مبلغ نوشت: با کهولت سن و وخامت بیماری فتح الله گولن، رهبر جنبش گولن، آشفتگی و جنگ قدرت برای دوران پساگولن از هم اکنون در میان اعضای این جنبش آغاز شده است. عده‌ای، حتی مرگ چهره‌های مشهور این جریان را مشکوک و نوعی پاکسازی درون سازمانی قلمداد کرده‌اند.