پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

علی حدادی نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «اتاق مهمان» گفت که صفت «مستقل» آنقدر به جا و نا به جا استفاده شده که دیگر تقریبا معنای مشخصی ندارد و هر کس می‌تواند بگوید فیلم مستقل ساخته و دلایل خودش را هم بیاورد.

مبلغ نوشت: مرد عراقی که برای خدمت به زائران اربعین ماشین خود را فروخت.

هیئت داوران بخش نمایش عروسکی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی، آثار راه یافته به این بخش را اعلام کردند.

فیلم سینمایی «یدو» و پویانمایی «جایگزین» نامزد دریافت جایزه از سی‌ویکمین جشنواره دوسالانه فیلم «گلدن پاندا» (پاندای طلایی) سال 2023 کشور چین شدند.

مبلغ نوشت: رهبر مسیحیان کاتولیک جهان گفت: من قصد دارم به این افسانه که برخی گمان می‌کنند هدف کلیسای کاتولیک تغییر دین و مذهب مردم و ملل دیگر است، پایان دهم؛ مراقبت از نیازمندان تلاش برای تغییر دین آنها و پیوستن به دین خودمان نیست.

ایرنا نوشت: جشنواره ونیز امسال، از دو حیث، یک دوره مهم تلقی می‌شود: کارگردانان جریان‌سازی در این دوره حضور دارند که اعتبار جشنواره را به میزان قابل‌توجهی افزایش داده‌اند و از سوی دیگر، بحث تحریم جشنواره توسط بازیگران است که اجازه نداد هشتادمین دوره ونیز به درخشان‌ترین جشنواره ادوار اخیر این رویداد تبدیل شود. ونیز هشتادم با پارادوکس بزرگی در حال برگزاری است.

مبلغ نوشت: حوزه علمیه نجف اشرف پس از پیدایش توسط شیخ طوسی، دارای دوره های تاریخی متعدد است و از این زمان به بعد است که اولین گزارش ها درباره پیاده روی اربعین ثبت شده است و از این تاریخ است که تاریخ 150 ساله فرهنگ پیاده روی اربعین در جامعه شیعه (با تمرکز بر پیاده روی علما و طلاب حوزه از نجف به کربلا) شکل می گیرد.

مهر نوشت: «اوپنهایمر» با فروش 30 میلیون دلاری امتیاز قابل توجهی برای یک فیلم هالیوودی در شرایط فعلی در چین کسب کرد و در صدر باکس آفیس نشست.

ایسنا نوشت: محمد دلاوری، مجری تلویزیون معتقد است که هنرمند به عرضه هنرش زنده است و نمایش خانگی می‌تواند بستر مناسبی برای عرضه محتوا باشد.

ایسنا نوشت: مهدی رجبی با بیان دلایل استقبال از چهره‌هایی مثل سوپرمن و بتمن، معتقد است اگر کتاب‌های شاخص و موفق تبلیغ و در قالب‌های مختلف تولید شوند، خب بچه‌ها قطعاً قصه‌های ملی خودشان را با شور و علاقه دنبال می‌کنند و خواندن و تماشای آن‌ها برایشان ارجحیت خواهد داشت بر آثار غیرایرانی.

امیر نوروزی معتقد است شما نگاه کنید بد و بدی چطور نشان داده می شود، کسی که سیگار می‌کشد، بد است. آدم خوب فقیر است و کسی که بد است ثروتمند است. این هم که تا ابد نمی‌تواند ادامه داشته باشد. بعد هم خودشان می‌گویند: «متأسفانه کیفیت کارهایمان افت کرده.» خب چرا افت کرده؟

مذاکرانت عمان، اوج شور اربعین و... از تیترهای امروز مطبوعات است.

الناز حبیبی، امیر نوروزی و مهدی حسینی نیا با حضور در کافه خبر از تجربه سریال حیثیت گمشده به کارگردانی سجاد پهلوان زاده سخن گفته‌اند. کافه خبری که به زودی مشروح تصویری و مکتوب آن منتشر خواهد شد. مهدی حسینی نیا در این گفت‌گو ماجرای شکافتن ابرویش را تشریح کرده است.

یورنیوز نوشت: وودی آلن، کارگردان آمریکایی می‌گوید فهم این نکته که کسی ممکن است برای بوسیدن شغلش را از دست بدهد برایش دشوار است.

مجید تفرشی پژوهشگر و محقق تاریخ و روابط بین‌الملل در واکنش به اظهارات معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: در منطقه واتیکان و حتی در نزدیکی قلعه مرکزی واتیکان، هر هفته کنسرتهای رایگان و تجاری برگزار می‌شود

درحالی رییس جمهور از مهربانی با اهالی رسانه صحبت کرد که به نظر می‌رسد دیگر دستگاه‌ها مایل نیستند تعاملی که رییس جمهور با رسانه‌ها دارد را داشته باشند؛ چرا که اگر از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم نگاهی به وضعیت مطبوعات و رسانه‌ها بیندازیم تعداد رسانه‌های مکتوب و آنلاینی که توقیف شدند کم نبودند و آخرین مورد هم پایگاه خبری انتخاب بود.