ورزشی وبگاه خبر آنلاین
ورزشی وبگاه خبر آنلاین
ورزش سه نوشت: کارلوس کی روش سرمربی قطعی ایران در جام جهانی 2022 خواهد بود.
رفتار ریکاردو ساپینتو در ماجرای عزیزبک آمانوف کمی دور از انتظار بود.
خبرورزشی نوشت: بین تماشاگران استقلالی حاضر در ضلع شرقی استادیوم آزادی یک کودک خردسال توجه اکثر حاضران را به خود جلب کرده بود.
با حکم سرپرست فدراسیون وزنه برداری، قهرمان سابق جهان و المپیک مشاور عالی و عضو کمیته فنی شد.
فارس نوشت: ستاره پاری سن ژرمن دخالت رئیس جمهور فرانسه در ممانعت از انتقالش به رئال را تایید کرد.
آنتونی، وینگر برزیلی منچستریونایتد، پس از گلزنی در اولین بازیاش با پیراهن این تیم، خوشحالی عجیبی را به نمایش گذاشت.
ورزش سه نوشت: صحبتهای جدید وزیر ورزش در مورد تیم ملی نکات جالبی در بر داشت.
ایسنا نوشت: قوه قضاییه فهرستی از اتهامات مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال منتشر کرد.
ایسنا نوشت: وزیر ورزش و جوانان غنا عنوان کرد برنامه این تیم قهرمانی در جام جهانی 2022 قطر است.
ورزش سه نوشت: گادوین منشا و وریا غفوری که به مدت یک نیم فصل در استقلال هم تیمی بودند، روز گذشته به خوش و بش با یکدیگر پرداختند.
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال ایران با انتشار پیامی به گمانه زنی ها برای تغییر سرمربی این تیم و احتمال بازگشت کارلوس کیروش واکنش نشان داد.
احسان اصولی سخنگوی فدراسیون فوتبال میگوید که در جلسه هیئت رئیسه هیچ بحثی در مورد بازگشت کیروش مطرح نشد.
میرشاد ماجدی به عنوان اولین نفر از جلسه هیئت رئیسه فدراسیون بیرون آمده و در مورد تغییر سرمربی ترجیح داد سکوت کند.
خبرورزشی نوشت: بازیکن استقلال دوباره از اردوی تیم جوانان خط خورد و به نظر می رسد او در سفر به بیشکک برای حضور در بازی های مقدماتی جام ملت ها، حضور نخواهد داشت.