ورزشی وبگاه خبر آنلاین
ورزشی وبگاه خبر آنلاین
فارس نوشت: معتبرترین نشریه ورزشی فرانسه امروز (شنبه) گزارش داد که باشگاه پاری سن ژرمن باعث نگرانی رئال در جذب امباپه شد.
ورزش سه نوشت: مشاور فنی تیم ملی فوتبال اعلام کرد وضعیت سردار آزمون برای حضور در جام ملتهای آسیا هنوز مشخص نیست.
تسنیم نوشت: در پی لغو دیدار سوپرجام ترکیه، مسئولان عربستانی خواهان دریافت غرامت 40 میلیون دلاری از دو باشگاه ترکیهای شدند.
تسنیم نوشت: فرابورس ایران با صدور اطلاعیهای اعلام کرد به دلیل نبود متقاضی، عرضه بلوک 51 درصدی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در روز 12 دیماه، انجام نمیشود.
ورزش سه نوشت: سرپرست تیم فوتبال سپاهان تاکید کرد صحبتهای رضا جاودانی درباره مبلغ 100 میلیاردی قرارداد پیام نیازمند صحت ندارد.
جهان مانا نوشت: رفتار دوگانه و متضاد علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال با کمیته استیناف، جنجال ساز شده است.
ورزش سه نوشت: سردار آزمون تصاویری از تمرینات خود را در کنار پائولو دیبالا منتشر کرده است.
خولیان آلوارز نمی توانست شروعی بهتر از این را برای دوران حرفهای خودش تصور کند.
هزار و یک سوال در ذهن است. بچه که بودیم می گفتند فلانی پول را پارو می کند. هضمش خیلی سخت بود چون ما فقط برف پارو کردن را دیده بودیم! ولی خب آن آقای فلانی صاحب فلان کارخانه بود. کلی کارگر و خدم و حشم داشت. کلی اعتبارش را گذاشته بود و سفره اش هم پهن. نه از جیب دولت و بیت المال، بلکه با سرمایه گذاری خودش، هوش و ذکاوتش و کارآفرینیای که کرده بود.
با توجه به اطلاعات منتشر شده پیام نیازمند برای دو فصل 160 میلیارد تومان دستمزد میگیرد.
مدیران عامل سابق دو باشگاه پرسپولیس در نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی شرکت کردند.
ستاره سابق استقلال استوری جدیدی در صفحه خودش منتشر کرد.
کریستیانو جونیور مانند پدرش برای النصر به میدان میرود.
ورزش سه نوشت: پس از بازی با النصر، اثری از کریم بنزما نیست و او در تمرینات تیمش شرکت نکرده است.
کریستیانو رونالدو جایی در بین ده بازیکن برتر سال 2023 از نگاه IFFHS نداشته است.