چهارشنبه 17 دی 1404

خبر مهم وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت دارو

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
خبر مهم وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت دارو

اقتصادنیوز: عین اللهی گفت: قیمت دارو در سال جدید افزایش زیادی نخواهد داشت و 200 داروی جدید مجوز پوشش بیمه‌ای گرفتند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، بهرام عین‌اللهی در حاشیه بازدید از طرح‌های درمانی شهرستان آبیک در جمع خبرنگاران رسانه‌ها اظهار داشت: قیمت دارو در سال جدید افزایش زیادی نخواهد داشت و 200 داروی جدید مجوز پوشش بیمه‌ای گرفتند که جوازهای لازم برای تامین مواد اولیه آنها را اخذ کردیم.

وی با اشاره به اختصاص 3 میلیارد دلار ارز به وزارت بهداشت و درمان برای تامین داروهای خاص گفت: در مجموع وضعیت ارزی برای واردات امسال بهتر از سال قبل است و با توجه به همکاری بانک ملی و بودجه‌ای این حوزه مشکلی برای تامین داروی مردم ایجاد نخواهد شد.

عین‌الهی از اجرای طرح تامین داروی بیماران دارای بیماری‌های مزمن خبر داد و گفت: این طرح در قالب پیک‌های مختلف اجرایی می‌شود و برنامه ما این است که مراجعه مردم به داروخانه ها کاهش یافته و دارو به صورت برخط سفارش گیری و برای مریض فرستاده شود.

وی همچنین با اشاره به کمبود زیرساخت های درمانی در استان قزوین ادامه داد: در همین رابطه بنا داریم 80 طرح بهداشتی و درمانی را ر استان قزوین و در رابطه با افزایش تخت‌های بیمارستانی در استان قزوین هم مصوبات خوبی در شورای اداری خواهیم داشت.

همچنین بخوانید