خدابنده و مردانی نمایندگان ایران در انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو
در حاشیه بیست و پنجمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو، با حضور 2 نماینده از ایران برگزار می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو در سال 2022 در جریان رقابتهای جهانی مکزیک در گوادالاخارا برگزار میگردد.
به همین منظور اکرم خدابنده و سجاد مردانی کاپیتانهای تیم ملی تکواندو بانوان و آقایان ایران جهت حضور در این انتخابات از سوی فدراسیون تکواندو معرفی و ثبت نام کرده اند. این انتخابات در 2 گروه مردان و زنان برگزار می شود که علاوه بر 2 نماینده ایران، «ولادیمیر دالاکلیف» از بلغارستان، «جواد آچاب» از بلژیک، «حمر الزوما» از نیجریه، «والریا سانتوس» از برزیل، «شاری اوگنیک» از هلند و «ایرینا روملودنووا» از اوکراین به رقابت خواهند پرداخت.