چهارشنبه 26 شهریور 1404

خداحافظی سازگار از هیأتی که نیم قرن در آن خواند + فیلم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خداحافظی سازگار از هیأتی که نیم قرن در آن خواند + فیلم

شب گذشته در فضای مجازی شایعه درگذشت غلامرضا سازگار، شاعر و پیرغلام اهل بیت (ع) متخلص به «میثم» شکل گرفت که موجب تألم و ناراحتی بسیاری از اهالی هیأت شد. دلیل شکل‌گیری این شایعه چه بود؟

به گزارش مشرق، شب گذشته در فضای مجازی شایعه درگذشت غلامرضا سازگار شاعر و پیرغلام اهل بیت (ع) متخلص به «میثم» شکل گرفت که موجب تألم و ناراحتی بسیاری از اهالی هیأت شد.

این شایعه در حالی شکل گرفت که این پیرغلام اهل بیت (ع) هر روز از ساعت 16 تا 17 به صورت زنده در قالب برنامه خیمه از حرم عبدالعظیم حسنی به مناسبت ماه محرم حضور دارد و همچنین شب گذشته به همراه فرزند خود زهیر سازگار در هیأتی در منطقه شهران حضور پیدا کرده بود.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_آغاز به کار رادیو محرم با شعار «حسینیه‌ای به وسعت دل‌ها»_س* *س_آیا دوگانگی عزاداری و سلامت دروغ است؟_س* *س_مسئولیت مردم در مجالس عزاداری به روایت شهید مطهری_س*

دلیل شکل‌گیری این شایعه می‌تواند ماجرای خداحافظی این پیرغلام آستان حسینی از هیأت شاهزاده علی اکبر (ع) کرمجگانی‌های قم بعد از حدود نیم قرن و اعلام ابتلایش به بیماری از سوی خودش بود. او پیش از ماه محرم با حضور در این هیأت می‌گوید: «امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و همچنین بیماری خودم امکان حضور در این هیأت را ندارم. همچنین از هیأتی‌ها می‌خواهم اگر سال آینده محرم زنده بودم که در این مراسم حاضر می‌شوم اما اگر نبودم، عکس مرا در این مجلس قرار دهید.»

فیلمی از این خداحافظی را اینجا مشاهده کنید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند. فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

شب گذشته بلافاصله بعد از انتشار این خبر کذب، صفحه مجازی این پیرغلام، فیلمی از او منتشر کرد تا تکذیبی بر این امر باشد.

این فیلم را اینجا ببینید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند. فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 منبع: فارس