خدمات بهداشتی و درمانی
خدمات بهداشتی و درمانی
استانها - ایرنا - اجرای محدودیتهای کرونایی در کشور همزمان با پیشرفت جریان واکسیناسیون علیه کووید 19 باعث شده است که در ادامه خیز چهارم این بیماری، ابتلا و فوت ناشی از آن سیر کاهشی یابد، هر چند کارشناسان هشدار میدهند که با توجه به شکننده بودن وضعیت موجود، رعایت پروتکل های بهداشتی هنوز ضروری است.
کاشان - ایرنا - مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: سه مرد 50، 65 و 89 ساله و 2 زن 77 و 83 ساله مبتلا به کرونا در کاشان و یک زن 79 ساله در آران و بیدگل در 24 ساعت گذشته جان باختند.
مشهد - ایرنا - رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در شهرهای قرمز و نارنجی برپایی مراسم شبهای قدر در فضاهای مسقف مانند مساجد و حسینیه ها ممنوع است که در شب نوزدهم رمضان برخی در مشهد این موضوع را رعایت نکردند.
اردبیل - ایرنا - کاهش شمار مبتلایان کرونا در استان اردبیل که از چند روز پیش آغاز شده، همچنان ادامه دارد ولی در شبانه روز گذشته آمار جانباختگان کووید.19 در این استان افزایش یافت و به 13 نفر رسید.
زنجان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه در استان مورد تایید و گزارش شده از ویروس هندی مشاهده نشد، ولی ورود ویروس آن به ایران محتمل است، گفت: همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اصلی ترین راه جلوگیری از انتشار هر ویروسی است.
کاشان - ایرنا - معاون بهداشتی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: هشت هزار و 777 دوز واکسن کرونا به اعضای کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص، سالمندان ساکن در خانههای سالمند، پاکبانان، جانبازان 50 تا 70 درصد و افراد بالای 80 سال این منطقه تزریق شد.
بجنورد - ایرنا - دبیر کمیته صیانت از جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بر اساس آمارهای موجود نرخ باروری در این استان 2.4 است که این میزان از میانگین کشوری بیشتر است.
گناباد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: با افزوده شدن 355 بیمار جدید با تست مثبت کرونا طی یک هفته گذشته تعداد این بیماران از ابتدای شیوع ویروس همه گیر کرونا در شهرستانهای تابعه این دانشگاه (گناباد و بجستان) به هشت هزار و 957 نفر رسید.
اراک - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در استان مرکزی از زمان شیوع این ویروس تاکنون به 55 هزار و 170 نفر رسید.
بجنورد - ایرنا - «علی رستمی» تکنسین و راننده اورژانس بیمارستان های شهرستان شیروان در خراسان شمالی بر اثر ابتلا یه ویروس کرونا پیش از ظهر امروز یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه 1400 به جمع شهدای سلامت پیوست.
مشهد - ایرنا - مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فعالیت 60 مرکز مراقبت پرستاری برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی نیازمند به مراقبت در منزل در موج چهارم کرونا خبر داد.
یاسوج - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: با توجه به قرمز شدن وضعیت کرونایی این شهرستان با همکاری بنیاد علوی 15 دستگاه کپسول اکسیژن ساز تحویل مرکز بهداشت و درمانی این منطقه شد.
استان ها - ایرنا - افزایش بی سابقه بیماران در موج چهارم کرونا قابل قیاس با موجهای قبلی نیست از این نظر که سرعت انفجاری سرایت و افزایش ورودی بیمارستانها و بیماران مثبت سرپایی با موجهای قبلی خیلی متفاوت است.
آبادان - ایرنا - رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: 123 مورد جدید ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان در جنوب غرب خوزستان شناسایی شدند.
کاشان - ایرنا - مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: دو زن 72 و 78 ساله مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این شهرستان جان باختند.
اردبیل - ایرنا - طی شبانهروز گذشته 10 نفر دیگر از افراد مبتلا به بیماری کووید.19 در استان اردبیل جان باختند و مجموع فوتیهای کرونا در این استان نیز به یک هزار و 659 نفر رسید.