چهارشنبه 4 شهریور 1405

خدمات به بازنشستگان تامین اجتماعی استاندارد سازی می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خدمات به بازنشستگان تامین اجتماعی استاندارد سازی می‌شود

اصفهان - ایرنا - مدیر کل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: استانداردسازی خدمات ارایه شده به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان در سراسر کشور در دستور کار است.

ابوالفضل آفریده روز یکشنبه در مراسم افتتاح طرح‌های تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: تمامی خدمات تامین اجتماعی در بخش‌های گوناگون بویژه درمانی باید به سمت استانداردسازی پیش برود تا تمامی افراد تحت پوشش سازمان از خدمات مطلوب بهره‌مند شوند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: خدمت‌رسانی به مناطق محروم باید بیش از گذشته مد نظر باشد و به ویژه مناطق شرقی اصفهان نیازمند توجه بیشتر است.

علی اعتصام‌پور با تاکید بر عدالت‌محوری خاطرنشان کرد: در اصفهان مناطی محرومی وجود دارد که وضعیت زندگی در آن نامناسب است، از این رو در سایه همدلی و هماهنگی باید به این نقاط توجه کرد.

دبیر کانون بازنشتگان استان اصفهان در این نشست اظهارداشت: میزان متوسط مستمری ماهانه بازنشستگان 15 میلیون ریال و بسیار ناچیز است و حتی کفاف دارو و درمان بازنشستگان را نمی‌دهد و باید برای آن فکری کرد.

فتح الله شاهزمانی به ضرورت راه‌اندازی بخش جراحی قلب بیمارستان دکتر شریعتی به عنوان اصلی‌ترین مرکز درمانی تامین اجتماعی اصفهان اشاره و تصریح کرد: این امر نیازمند حمایت مسوولان کشوری و استانی است.

طرح ارتقای خدمات بیمارستان به بیمار بستری (هتلینگ) بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان در مساحتی بالغ بر 2 هزار و 200 متر مربع با اعتبار 82 میلیارد ریال، واحد زایمان تک‌نفره LDR بیمارستان دکتر غرضی اصفهان در زیربنای 850 متر مربع، متشکل از هفت سالن زایمان با هزینه 40 میلیارد ریالی و کلینیک شهرستان خوانسار در فضایی بالغ بر 600 مترمربع با 23.5 میلیارد ریال اعتبار متشکل از بخش‌های عمومی، دندانپزشکی، داروخانه و تزریقات سه طرح تامین اجتماعی استان اصفهان بود که امروز یکشنبه به مناسبت دهه فجر افتتاح شد.

*س_برچسب‌ها_س*