خدماترسانی میادین میوه و ترهبار تهران از 8 صبح تا 16 بهصورت یکسره

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در طول ساعات تعیین شده بدون تعطیلی تمامی بازارها و میادین به خدمت رسانی به شهروندان میپردازند.
باشگاه خبرنگاران جوان مهدی بختیاری زاده در این باره اظهار کرد: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار از ساعت 8 صبح تا 16 عصر در راستای خدمات رسانی بی وقفه به شهروندان فعالیت دارند.
وی افزود: با توجه به استقبال شهروندان تهرانی از میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران و اهمیت استمرار خدمات رسانی به همشهریان؛ از تاریخ 26 خردادماه 1404 ساعت کار میادین از 8 صبح تا ساعت 16 به صورت یکسره و بدون تعطیلی ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل این سازمان اضافه کرد: در طول این ساعات و بدون تعطیلی تمامی بازارها و میادین به خدمت رسانی به شهروندان میپردازند.
وی بیان کرد: شهروندان میتوانند تمامی اقلام مصرفی خود را از بازارها و میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در ساعت کاری 8 صبح تا 16 بعدازظهر تهیه کنند.
منبع: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران