سه‌شنبه 16 بهمن 1403

خدمت‌رسانی به مردم تسهیل شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
خدمت‌رسانی به مردم تسهیل شود

شکری‌نیا در این دیدار با بیان این که تسهیل خدمات برای مردم، رسالت همه ما است افزود: تعامل صداوسیمای استان با شورا و شهرداری گرگان به حل معضلات شهری کمک می‌کند و در این راستا معتقدم باید در همه زمینه‌ها در عرصه فرهنگ بهتر کار کنیم و این حوزه نیازمند توجه ویژه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما؛ سیدالنگی شهردار گرگان و گرزین رئیس شورای اسلامی شهر گرگان به همراه اعضای شورای اسلامی شهر گرگان با حضور در صدا و سیمای گلستان با شکری نیا مدیر کل این مرکز در خصوص همکاری و تعامل برای توسعه هر چه بهتر استان دیدار و گفتگو کردند.

شکری‌نیا: باید در همه زمینه ها در عرصه فرهنگ بهتر کار کنیم

مدیرکل صدا و سیما گلستان در این دیدار با بیان این که تسهیل خدمات برای مردم، رسالت همه ما است افزود: تعامل صداوسیمای استان با شورا و شهرداری گرگان به حل معضلات شهری کمک می کند و در این راستا معتقدم باید در همه زمینه ها در عرصه فرهنگ بهتر کار کنیم و این حوزه نیازمند توجه ویژه است.

شکری‌نیا تعامل بین شورا و شهرداری و رسانه ملی را در اجرای قوانین و انجام تصمیمات ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: این همفکری و هم افزایی می تواند معضلات استان را به طور چشمگیری کاهش دهد و باعث پیشرفت و توسعه هر چه بهتر استان شود.

وی در پایان بیان داشت: بسیاری از اقدامات مدیریت شهری نیاز به پردازش رسانه ای دارد تا به بهترین شکل به اطلاع مردم رسانده شود و رسانه استانی گلستان آمادگی هر گونه همکاری را با شهرداری و شورای اسلامی دارد.

گرزین: صدا و سیما بزرگترین بازو رسانه ای نظام است

رئیس شورای اسلامی شهر گرگان انتصاب شایسته شکری نیا را به سمت مدیرکل صدا و سیما تبریک گفت و افزود: صدا و سیما در حقیقت صدا و ندای مردم است و جامعه ای به توسعه می رسد که مردم آن آگاهی داشته باشند و صدا و سیما نقش مهمی در آگاهی بخشی به مردم دارد.

گرزین در ادامه خواستار تعامل مدیریت شهری با صدا و سیما در جهت تولید برنامه های با محوریت فرهنگ شهروندی و همچنین انعکاس برنامه های روز گرگان از صدا وسیما شد.

وی در پایان گفت: صدا و سیما بزرگترین بازو رسانه ای نظام است و نقش مهمی در جلب اعتماد و رضایت مردم دارد.

سیدالنگی: حل مطالبات عمومی باعث امیدآفرینی می‌شود

در ادامه شهردار گرگان با بیان این که کار در حوزه عمرانی، بدون فرهنگسازی هدررفت هزینه است گفت: رسانه‌ای چون صداوسیما که ضریب نفوذ بالایی دارد می‌تواند در این مسیر مورد استفاده قرار گیرد.

سیدالنگی؛ فرهنگسازی را رسالت شهرداری عنوان کرد و گفت: در مسیر این هدف باید از قدرت رسانه ملی و استانی بهره برد.

وی گفت: صدا و سیما با به‌تصویر کشیدن اقدامات و خدمات مجموعه مدیریت شهری می‌تواند در راستای امیدبخشی به جامعه گام موثر بردارد و رسانه ملی آیینه تمام‌نمای اقدامات و عملکرد مسئولان است و از سوی دیگر مطالبات مردمی را پیگیری می‌کند بنابراین نقش به‌سزایی در رفع مشکلات شهری دارد.

در پایان این دیداراعضای شورای اسلامی شهر گرگان ضمن تشکر و قدردانی از رسانه ملی هر کدام دیدگاه ها و نقطه نظرات و مشکلات خود را در جلسه مطرح کردند.

انتهای پیام /