خراسان جنوبی
خراسان جنوبی
مهر نوشت: تعیین ظرفیت پذیرش در رشته پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری هر سال پیچیده تر از سال گذشته می شود و این بار تغییرات میزان تعهد و افزایش مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به آن اضافه شد.
بیرجند - ایرنا - جانشین پلیس راه خراسان جنوبی گفت: خودروی حامل خبرنگاران شهرستان فردوس خراسان جنوبی صبح امروز (دوشنبه) در محور روستایی طاهرآباد - کجه و چاهنو واژگون شد که پنج نفر در این حادثه مصدوم شدند.
تعیین ظرفیت پذیرش در رشته پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری هر سال پیچیده تر از سال گذشته می شود و این بار تغییرات میزان تعهد و افزایش مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به آن اضافه شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در پیامی درگذشت همسر مکرمه آیتالله سید علیرضا عبادی، نماینده، ولی فقیه در استان خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند را به ایشان، خانواده و سایر بستگان معزز تسلیت گفت. متن پیام رئیسجمهور به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم آیتالله جناب آقای سید علیرضا عبادی (دامت برکاته) نماینده محترم، ولی فقیه در استان خراسان جنوبی...
اقتصادنیوز: سیدابراهیم رئیسی در پیامی درگذشت همسر مکرمه آیتالله سید علیرضا عبادی، نماینده ولیفقیه در استان خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند را به ایشان، خانواده و سایر بستگان معزز تسلیت گفت.
سید ابراهیم رئیسی در پیامی درگذشت همسر مکرمه آیتالله سید علیرضا عبادی، نماینده ولیفقیه در استان خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند را به ایشان، خانواده و سایر بستگان معزز تسلیت گفت.
رئیسجمهور در پیامی درگذشت همسر آیتالله عبادی امام جمعه بیرجند را تسلیت گفت.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: مأموران پلیس در کمتر از 2 ساعت فردی را که اقدام به ربایش یکی از شهروندان طبسی کرده بود، دستگیر کردند.
با افتتاح خط تولید 14 هزار تنی شرکت کویر تایر، سهم این شرکت در تولید لاستیک خودروهای شاسی بلند به 41 درصد در بازار داخلی ارتقاء یافت.
مدیر عامل جهاد نصر گفت: 127 هزار هکتار از طرح شبکه فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور انجام شده و به مرحله بهره برداری رسیده است.
مدیر عامل موسسه جهاد نصر با اشاره به اعتبار 150 همتی فاز دوم احیای اراضی کشاورزی ایلام و خوزستان گفت: بر اساس تفاهمنامه منعقد شده میان روسای جمهور ایران و چین، این کشور کل اعتبارات مورد نیاز طرح را فاینانس میکند.
حوزه معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور به مناسبت هفته دولت اهم اقدامات یک سال گذشته خود را اعلام کرد.
در مراسی با حضور رئیس جمهور، 101 هزار و 278 هزار واحد مسکونی نهضت ملی به متقاضیان تحویل داده شد.
همزمان با هفته دولت و با حضور رییسجمهور، وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور، بیش از 101 هزار واحد مسکونی نهضت ملی در سراسر کشور به بهرهبرداری رسید.
وزیر راه وشهرسازی گفت: هرسه ماه یک بار شاهد بهره برداری از پروژه های نهضت ملی مسکن خواهیم بود و به زودی واحدهای مسکن مهر به بهره برداری خواهد رسید