خراسان شمالی
خراسان شمالی
براساس اعلام سازمان هواشناسی کشور پیش بینی می شود در روزهای آتی در 7 استان بارش ها گسترش یابد و همچنین خیزش گردوخاک در کشور همسایه عراق و نفوذ آن به استانهای واقع در شمال غرب کشور دور از انتظار نیست.
در پی ناآرامیها و ایجاد آشوب از سوی عوامل ضد انقلاب و هتک حرمت به ارزشهای دینی و انقلابی، مردم شهرهای مختلف کشور پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت اقدامات اخیر آشوبگران راهپیمایی خواهند کرد.
مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی گفت: شنبه با توجه به نفوذ جریانات شمالی بر روی دریای خزر در شرق اردبیل و گیلان، بارش باران همراه با وزش باد و کاهش دما پیش بینی می شود.
شب گذشته نیروهای اورژانس برای کمک به کودکان دارای مشکلات تنفسی در حال اعزام به کوچه دکتر حکمتی در چهارراه مخابرات بجنورد بودند که توسط افرادی مورد حمله قرار گرفتند و دچار مجروحیت شدند.
مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی گفت: شنبه با توجه به نفوذ جریانات شمالی بر روی دریای خزر در شرق اردبیل و گیلان، بارش باران همراه با وزش باد و کاهش دما پیش بینی می شود.
اقتصادنیوز: شب گذشته نیروهای اورژانس توسط افرادی مورد حمله قرار گرفتند و دچار مجروحیت شدند.
لازم به ذکر است شب گذشته همکاران اورژانس برای کمک به کودکان دارای مشکلات تنفسی در حال اعزام به کوچه دکتر حکمتی در چهارراه مخابرات بجنورد بودند که توسط افرادی مورد حمله قرار گرفتند و دچار مجروحیت شدند.
دو نفر از نیروهای امدادگر که در آمبولانس حضور داشتند، مورد حمله معترضان قرار گرفتند که یکی از آنها با اصابت چاقو و دیگری با چوب و چماق مصدوم شدند.
هر ساله بعد از اربعین سیل عاشقان امام رضا (ع) در مسیر پیاده روی کربلا با پای پیاده قدم به میدان می گذارند و از استان خراسان شمالی که همسایه مشهد مقدس است عبور می کنند که فرصت خدمت رسانی به زائران برای ساکنان این استان به ارمغان می آید.
تقی دولت آبادی با اشاره به اینکه در پی اعتراضات شب گذشتهدر بجنورد، آمبولانسی که برای حمل بیمار اعزام شده بود، مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفت، گفت: به دنبال این حملات آمبولانس به صورت کامل در آتش سوخت و پنج میلیارد تومان به این استان خسارت وارد شد.
در این مدت روند افزایش نسبی دما در استانهای ساحلی خزر و اردبیل پیشبینی میشود؛ همچنین خیزش گردوخاک در کشور همسایه عراق و نفوذ آن به استانهای واقع در شمال غرب کشور و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست.
طرئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار و وزش باد شدید در برخی استانها و خیزش گردوخاک در استانهای شمال غرب کشور خبر داد.
برخی شهرهای کشورمان طی چهارشنبهشب نیز شاهد تجمعاتی بودند که متأسفانه با تحریک برخی عناصر به آشوب کشیده شد تا اعتراضاتی که به بهانه فوت مرحومه «مهسا امینی» شروعشده بود به اغتشاش تبدیل شود.
مهر نوشت: برخی شهرهای کشورمان طی چهارشنبهشب نیز شاهد تجمعاتی بودند که متأسفانه با تحریک برخی عناصر به آشوب کشیده شد تا اعتراضاتی که به بهانه فوت مرحومه «مهسا امینی» شروعشده بود به اغتشاش تبدیل شود.
خبرگزاری مهر، گزارشی از برگزاری تجمعات اعتراضی در پی فوت مهسا امینی را منتشر کرده است.