چهارشنبه 18 تیر 1404

خروج ممنوع از اصفهان به تیم شهر

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
خروج ممنوع از اصفهان به تیم شهر

هافبک بلندقامت ذوب‌آهن اجازه جدایی از این باشگاه به مقصد خیبر را پیدا نکرد.

به گزارش "ورزش سه"، تمرینات پیش‌فصل ذوب‌آهن در حالی آغاز شد که محمود قائدرحمتی در جمع بازیکنان این تیم حضور نداشت، اما در زمان آغاز اردوی بروجن این هافبک هم به سبزپوشان اضافه و مشخص شد اجازه انتقال به تیم دیگری را ندارد.

محمود قائدرحمتی که در زمستان گذشته از نساجی مازندران به ذوب‌آهن پیوست و شرایط خوبی در این تیم داشت، در نقل و انتقالات تابستانی با پیشنهاد خیبر خرم‌آباد مواجه شد ولی به علت اینکه تحت قرارداد با سبزپوشان اصفهانی بود، نتوانست راهی تیم استان خود شود.

این هافبک که تجربه بازی در سپاهان و آلومینیوم اراک را نیز در کارنامه دارد، در دور برگشت فصل گذشته لیگ برتر 14 بازی برای ذوب‌آهن انجام داد و عملکرد موثری داشت و سه گل به ثمر رساند و دو پاس گل هم ثبت کرد که این نمایش موجب شد پیشنهاداتی به دستش برسد، اما باشگاه ذوب‌آهن با جدایی او مخالفت کرد.

باشگاه ذوب‌آهن در تلاش است پس از حضور قائدرحمتی در تمرینات پیش‌فصل، همکاری با او را بیشتر از قبل کرده و قراردادش را بیشتر از یک‌سال تمدید کند.

خروج ممنوع از اصفهان به تیم شهر 2