جمعه 22 خرداد 1405

خسارت 1680 میلیارد ریالی کرونا به واحدهای کشاورزی قزوین

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
خسارت 1680 میلیارد ریالی کرونا به واحدهای کشاورزی قزوین

فاطمه خمسه گفت: واحدهای کشاورزی استان به جز بخش دام و طیور در پی شیوع کرونا هزار و 680 میلیارد ریال خسارت دیدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه خمسه در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده واحدهای کشاورزی استان به جز بخش دام و طیور در پی شیوع کرونا هزار و 680 میلیارد ریال خسارت دیدند که این میزان خسارت به 249 واحد کشاورزی بوده است.

وی افزود: 60 مورد از واحدهای خسارت دیده کشاورزی مربوط به صنایع غذایی و تبدیلی هستند، 35 مورد به استخرهای پرورش ماهیان خوراکی و همچنین 35 مورد نیز به واحدهای پرورش ماهیان زینتی اختصاص دارند.

این مقام مسئول اضافه کرد: 19 واحد گلخانه‌ای، 11 واحد تولید گیاهان دارویی، 10 واحد فرآوری زیتون و 6 واحد تولید قارچ خوراکی نیز در بین واحدهای کشاورزی قزوین که در پی شیوع کرونا آسیب دیده اند، هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین اظهار کرد: صنایع مربوط به خوراک دام و 6 واحد سردخانه‌ای به همراه 32 طرح آب و خاک از دیگر واحدها و طرح‌های کشاورزی استان قزوین هستند که به دنبال شیوع کرونا دچار خسارت شدند.

وی گفت: تولید سه مورد از واحدهای یاد شده در بخش تولیدات گیاهان دارویی و گل‌های شاخه بریده در این ایام متوقف شده است و همچنین سایر واحدها نیز با افت تولید 20 تا 50 درصدی مواجه شدند و همچنین برخی از آنها نیز با عدم فروش محصول و کاهش فروش روبرو شده‌اند.

خمسه در پایان بیان کرد: تلاش داریم تا با اختصاص تسهیلات ارزان قیمت و کم بهره و همچنین استمهال بدهی‌های مالیاتی و بیمه‌ای و بانکی این واحدها، به آنها برای جبران خسارات وارد شده کمک کنیم.

انتهای پیام /