چهارشنبه 8 اسفند 1403

خلافی خودرو مسافر هواپیمای اوکراینی را نجات داد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خلافی خودرو مسافر هواپیمای اوکراینی را نجات داد

مسافر پرواز تهران - اوکراین به علت توقیف خودرویش در محور سوادکوه از پرواز جاماند و از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش مشرق، سرگرد صادقی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان سوادکوه گفت: ماموران پلیس راه سوادکوه عصر دیروز در حوالی شهر زیراب، یک دستگاه خودروی سواری را به علت سرعت بالا توقیف کردند و پس از بررسی، متوجه خلافی بالای این ماشین شدند.

او افزود: صاحب این خودرو که اهل استان گلستان بود برای رسیدن به پرواز تهران - کی یف با سرعت زیاد در حال حرکت بود که ماموران پلیس راهور او را متوقف کردند.

وی ادامه داد: این مسافر خط پرواز تهران - اوکراین که به علت توقیف خودرو و نرسیدن به پروازش ناراحت بود امروز پس از اطلاع از سقوط این هواپیما و کشته شدن همه سرنشینان آن هواپیما، از نجات جان خود خوشحال شد و در تماس تلفنی با ماموران، از آن‌ها به خاطر نجات جانش تقدیر و تشکر کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران