چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

خودروهای پیش فروش شده قبلی مشمول افزایش قیمت نمی‌شوند

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خودروهای پیش فروش شده قبلی مشمول افزایش قیمت نمی‌شوند

خودروهای پیش فروش شده قبلی با موعد تحویل تا پایان سال 1400 مشمول افزایش قیمت نمی‌شوند.

به گزارش مشرق، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در اطلاعیه ای اعلام کرد که خودروهای پیش فروش شده قبلی با موعد تحویل تا پایان سال 1400 مشمول افزایش قیمت نمی‌شوند.

به گزارش شاتا، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با توجه به اخبار مربوط به تغییر قیمت خودروهای پرتیراژ شرکت های ایران خودرو و سایپا اعلام کرد: افزایش اعمال شده در قیمت خودروهای پر تیراژ شرکت های ایران خودرو و سایپا با توجه به اعلام نرخ تورم بخشی بانک مرکزی و در چارچوب مصوبات قبلی شورای رقابت بوده است.

در این اطلاعیه تصریح شده است که خودروهای پیش فروش شده قبلی با موعد تحویل تا پایان سال 1400 بر مبنای تعهدات مذکور تحویل مشتریان می گردد.

سازمان حمایت همچنین اعلام کرد که تا پایان سال جاری هیچگونه افزایش قیمتی بر خودروهای پیش فروش مذکور مترتب نمی باشد.