شنبه 11 اسفند 1403

خیرین سه مدرسه در شهرستان نیر ساختند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خیرین سه مدرسه در شهرستان نیر ساختند

اردبیل - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش نیر گفت: با همت خیرین نیک‌اندیش سه مدرسه تازه ساخت در این شهرستان احداث شده که تا مهرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رضا انتظاری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این مدارس در روستاهای دیم سقرلو، سقزچی و کورعباسلو در حال احداث است.

وی از ایجاد رشته بورس در 2 مقطع پسران و دختران در فنی و حرفه‌ای نیر خبر داد و گفت: توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای اولویت آموزش و پرورش شهرستان نیر است.

او همچنین افزود: عملیات اجرایی پروژه اتصال مدارس روستایی به شبکه ملی اطلاعات با اتصال بیش از 70 در مرحله نخست در این شهرستان آغاز شده است.

انتظاری به راه‌اندازی اینترنت در مدارس شهرستان نیر هم اشاره کرد و گفت: با همت مخابرات 80 مدرسه به اینترنت وصل شده و مابقی مدارس نیز درحال انجام است.

وی اضافه کرد: مدارسی که به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند به مدت 2 سال از اینترنت رایگان بهره‌مند خواهند شد و مسیر جدیدی در توسعه عدالت آموزشی و بهره‌مندی دانش‌آموزان روستایی از تدریس اساتید فراهم خواهد شد.

انتظاری افزود: طبق تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اینترنت تمامی مدارس به منظور دسترسی دانش‌آموزان به اینترنت، رایگان است و هیچ مدرسه‌ای در این شهرستان مشکل اینترنت نخواهد داشت.

شهرستان نیر در 30 کیلومتری جنوب غربی اردبیل قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*