دوشنبه 20 اسفند 1403

داعش

داعش

خبرگزاری مهر

یک فعال سیاسی گفت: حادثه‌ای که در شاهچراغ اتفاق افتاد ادامه مسیری است که موساد و سیا در گذشته می‌رفتند و از طریق داعش تلاش کردند که ایران را ناامن جلوه دهند.

وب‌گاه مشرق نیوز

در سال گذشته کارفرمای پروژه فریبکارانه «زن، زندگی، آزادی»، در میانه اغتشاشات به جنایت در حرم شاهچراغ (ع) اقدام کرد. اما امسال، همین کارفرما با دستپاچگی و با عجله به سراغ تکرار جنایت رفت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملیت افغانستانی عامل حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ در شیراز را تکذیب کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سفارت ترکیه در تهران با انتشار پیامی به زبان‌های تُرکی و فارسی در شبکه‌های اجتماعی، حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ را «بشدت محکوم» کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر صحبت‌های وزیر خارجه کشورمان در نشست خبری و خود کفایی در تامین کاغذ پرداخته اند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزارت امور خارجه قطر حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ در شهر شیراز را به شدت محکوم کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سفارت ترکیه در تهران با انتشار پیامی به زبان‌های تُرکی و فارسی در شبکه‌های اجتماعی، حادثه تروریستی حرم شاهچراغ را «بشدت محکوم» کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزارت خارجه روسیه ضمن محکومیت شدید حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) اعلام کرد: روسیه همکاری‌های ضد تروریستی خود را با ایران گسترش خواهد داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزارت امور خارجه قطر حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز را به‌شدت محکوم کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

وب‌گاه مشرق نیوز

تعامل انتخاباتی، آمریکا سیلی خورد دست به دامان داعش شد، فراتر از توافق موقت را دنبال می‌کنیم، سودجویی آنلاین باجان بیمار، از جمله موضوعات مورد توجه روزنامه‌های سه‌شنبه 24 مرداد است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

به دنبال حمله مسلحانه یکشنبه شب به حرم مطهر شاهچراغ (ع)، روز گذشته رئیس‌کل دادگستری استان فارس از بازداشت 8 نفر از عناصر مظنون به ارتباط با این حادثه تروریستی خبر داد. موسوی هویت تروریست اصلی را در تحقیقات اولیه رحمت‌الله نوروزف معرفی کرد که تبعه تاجیکستان است. به گزارش میزان، او گفت: تمام افراد بازداشتی از اتباع خارجی هستند. موسوی همچنین افزود: خانه امن تروریست‌ها نیز کشف شده است....

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی اقدام مجرمانه یک گروه تروریستی در حمله مجدد به مرقد امام احمد بن موسی بن جعفر علیهم السلام در شهر شیراز ایران را محکوم کرد.

وب‌گاه الف

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملیت افغانستانی عامل حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ در شیراز را تکذیب کرد.