داعش
داعش
سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت قاطعانه مدافع حقوق امثال آرتینهاست، تاکید کرد: مردم و دولت امروز نشان دادند که همدل و متحدند.
وزارت امورخارجه هلند در واکنش به حمله روز چهارشنبه به حرم احمد بن موسیالکاظم در شیراز پیامی را در حساب رسمی خود در توئیتر منتشر کرد.
عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: شاهراه غلبه بر جنگ ترکیبی دشمن که بخشی از آن تولید بازیهای ضد ایرانی و ضد اسلامی است، جهاد تبیین است.
وزارت امور خارجه ایتالیا حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز را محکوم و با خانواده قربانیان و مجروحان اعلام همبستگی کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یک عصر گرم خردادی، خانهای در حوالی امامزاده عقیل (ع) اسلامشهر، میزبان ما بود تا درباره شهید «سیدمحمد سجادی» با همسر و فرزندانش صحبت کنیم. سید ابوذر 9 ساله که آخرین فرزند شهید است، در را به روی ما باز کرد. سید محمود هم که بزرگترین پسر خانواده است، اواخر گفتگو از محل کارش به خانه رسید. در میانه صحبت هم قطع برق، کولر آبی و پرسر و صدای خانه را از کار...
با حضور پر شور مردم کلانشهر شیراز و سایر نقاط فارس، آیین تشییع شهدای تروریستی شاهچراغ (ع) از میدان امام حسین (ع) شیراز آغاز شد.
آیین خاکسپاری شهدای شیراز روز یکشنبه 8 آبان در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار و شهدای سایر شهرستان و استان به زادگاهشان منتقل میشود.
این منبع آگاه افزوده است که طی روزهای گذشته درگیریهایی در خاک افغانستان جریان داشته که مربوط به عملیات نیروهای افغانستانی در عمق بر علیه مواضع گروهک تروریستی داعش در این کشور بوده و ارتباطی به مناطق مرزی مشترک افغانستان و جمهوری اسلامی ایران ندارد.
مهدی سلحشور به جمله «کار خودشونه» درباره حمله تروریستی حرم شاهچراغ واکنش نشان داد
امام جمعه اردبیل با تاکید بر اینکه مانور ایران قدرت نمایی در برابر آذربایجان نیست ابراز کرد: عیب است که ما به یک کشور مسلمان، برادر و همسایه قدرت نمایی کنیم قدرت نمایی ما به قدرت های پشت پرده است که می خواهند اوضاع مرز ها را به هم بریزند و برای همیشه برای منطقه گرفتاری درست کنند