یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری دانا

اقتصادی خبرگزاری دانا

محمدرضا پورابراهیمی گفت: در طرح ساماندهی سهام عدالت به افرادی که در سال 85 توسط سازمان خصوصی سازی کشور بنا بر دلایل مختلف از دریافت سهام عدالت محروم شدند، مشمول دریافت سهام عدالت می شوند.

مشخص نیست چندسال دیگر باید بگذرد تا غبار محرومیت‌ها از برخی مناطق روستانشین گچساران رخت بربندد، اگرچه قابل درک و توجیه نیست که مسئولان دیار بام نفت ایران از مشکلات مردم این منطقه باخبر بوده و اما اهتمامی برای حل این مشکلات نداشته باشند‌.

چند پل خیابانی بر فراز رودخانه شیکاگو پس از ناآرامی‌های اخیر بسته شدند.

چشمه میشی از کوه های سر به فلک کشیده دنا سرچشمه می گیرد که در فاصله پنج کیلومتری شمال غربی سی سخت و منطقه توریستی کوگل واقع شده است.

وزیر امور خارجه در پیامی درگذشت «رمضان عبدالله شلح» دبیرکل فقید جنبش جهاد اسلامی فلسطین را تسلیت گفت.

مرادزاده با بیان اینکه ورود کارشناسان رسمی دادگستری به موضوع قیمت‌گذاری مسکن به تنهایی مؤثر نیست، گفت: طی ماه آینده تیم‌های کارشناسی قیمت های مسکن در خراسان رضوی فعالیت خودشان را آغاز خواهند کرد که با حمایت قوه قضائیه تضمین حقوقی و اجرایی خواهد داشت‌.

تغییر کاربری‌ها و انبوه سازی در جنگل‌های مازندران به بهانه توسعه گردشگری نه تنها این صنعت را در شمال کشور توسعه نداد، بلکه ضرر‌های جبران ناپذیری بر منابع طبیعی آن وارد کرده است.

غلامحسین شافعی با بیان اینکه اقتصاد ما پر از دمل‌های چرکین بسیار کهنه‌ای است که امروز در شرایط تحریم و کرونا سر باز کرده است، گفت: از همه مهم‌تر اینکه دیوار ستبر قدرت مرکزی، نمی‌گذارد کار توسعه به جلو رود و باید قدرت در کشور توزیع شود.

احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت بازرگانی را در استان چهارمحال و بختیاری باید ارتقاء و زنجیره ارزش را در این استان باید شکل داد.

هرساله با فرا رسید عید نوروز و فصل گرم سال خانه‌های بومگردی، مناطق گردشگری و تمامی مهمانسراها و سوئیت‌های شهرستان به صورت صد درصدی تکمیل می‌شدند، که علاوه بر درآمد خوب برای مردم باعث رونق و معرفی صنعت قدرتمند گردشگری سمیرم به تمام کشور می‌شد، اما زمانی که کرونا به میدان آمد، گردشگری را از میدان به در کرد.

محبوبه جوکار گفت: بی تردید کاهش جمعیت در ایران، معلول عوامل متعددی است، اما تاثیر مدرنیته و نفوذ سبک زندگی غربی در لایه های مختلف زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی ایرانیان، از عوامل مهم کاهش جمعیت در کشور است.

مرجان شاکری گفت: نامگذاری روز جهانی محیط زیست به منظور آگاهی بخشی به عموم مردم و مسئولین بوده است و رویکرد استان کرمان در این زمینه بسیار خوب بوده است؛ امروز ما در اتوبوسی نشسته ایم که تمامی مسئولان استان سوار بر اتوبوس محیط زیست و توسعه هستند.

دودهای آلوده از یک طرف و و مواد اسیدی و روغن سوخته‌های تخلیه‌شده در زمین‌های بالا دست اشتهارد و درجوارمنابع زیر زمینی آب شرب اشتهارد تا پسآب شیمیایی و سمی روان در زهکش پائین‌دست شهر که به رودخانه شور منتهی می‌شود.

دریاچه نئور در 48 کیلومتری جنوب شرقی اردبیل به‌طرف خلخال در یکی از دره‌های کوهستان باغرو و در ارتفاع 2500 متری از سطح دریا با مساحتی بالغ بر 210 هکتار مشتمل بر دو دریاچه کوچک و بزرگ است که در فصل بهار به هم می‌پیوندند و دریاچه واحد را به وجود می‌آورند و عمق متوسط آن 5 متر است.

ستار هدایتخواه اخیرا در مصاحبه ای مدعی شده بود غلامرضا تاجگردون با استفاده از اوباش اجاره ای به دنبال تایید اعتبارنامه خود است و بکارگیری تهدید و ارعاب را دلیلی برای عدم صلاحیت تاجگردون عنوان کرد که رسانه های حامی نماینده گچساران و باشت این کار را در راستای پروژه تاجگردون هراسی دانستند.

یاور محمدی گفت: این سند با همکاری استانداری و دستگاه‌های اجرایی متولی آموزش و اشتغال در مرحله نهایی قرار دارد.