دوشنبه 2 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری دانا

اقتصادی خبرگزاری دانا

چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات روح الله زم امروز دوشنبه (15 اردیبهشت) به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

سامانه ملی فرزندخواندگی سازمان بهزیستی توسط معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد.

بر اساس آمارهای منتشرشده از سوی نهادهای دولتی آمریکا، شمار قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید 19) در این کشور به بیش از 70 هزار نفر رسیده است.

محمد خسروی با اشاره به ورود سامانه ای ناپایدار به جو منطقه گفت: وزش باد شدید و رگبار باران برای استان پیش بینی می شود.

عباس کاربخش گفت: تعلل در تعیین دستمزد کارگران در تاریخچه 75 ساله وزارت کار بی‌سابقه است و برای اولین بار رخ داده، این کم کاری در فعالیت سیستم تامین اجتماعی و تامین بودجه کارفرمایان اختلال ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان اینکه اصناف در حال جمع آوری و توزیع کمک های مومنانه هستند، گفت: لرستان در راستای رزمایش کمک مومنانه جزء بهترین استان های کشور و پیشرو در این زمینه است.

انگار بنایی بر التیام زخم چرکین شهر کرمان که هر ساله با چند روز بارندگی سر باز کرده و سطح شهر را به دریاچه‌ای بدل می کند، نیست.

میثم حجتی پور گفت: 54 بیمار سرپایی با علائم مشکوک به کووید 19 در بیمارستان شهدا پذیرش شدند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که اقشار کم‌درآمد را با کمترین آورده صاحبخانه می‌کنیم، گفت: در فاز اول 135 هزار متقاضی واجد شرایط دهک یک تا 3 داریم.

سیدمجید موسوی گفت: استان البرز در سال جاری زراعی سیاست‌های حمایتی دولت از محصولات استراتژیک گندم و جو را دنبال می‌کند.

رنگرونا رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان زنجان با اشاره به اینکه سرعت صادرات کند است گفت: در حال حاضر صادرات ریلی استان زنجان به ترکیه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود و در صدد سرعت دادن به روند صادرات هستیم.

محمد علیزاده گفت: با راه‌اندازی 6 کارگاه تولیدی ماسک در سطح شهرستان چگنی 148 هزار عدد ماسک توسط گروه‌های جهادی تولید شده است.

شرایط آشفته بازار مسکن در بوکان سبب گرانی بدور از انتظار قیمت خانه‌ها و واحدهای تجاری شده است.

حجت الاسلام ابراهیم طهماسبی گفت: ظرفیت برنامه های فرهنگی مساجد برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن به کار گرفته شود.

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق از صدور دستور آغاز عملیات گسترده علیه بقایای داعش تا مرزهای سوریه از سوی نخست‌وزیر پیشبرد امور خبر داد.

مجید درویشی گفت: تمامی کارگاه‌های مشمول قانون کار ملزم به پرداخت سهم سه درصد بیمه بیکاری هستند.