دوشنبه 2 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری دانا

اقتصادی خبرگزاری دانا

طی حکمی از سوی بهزاد هرمزی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان حسن فدایی به عنوان سرپرست امور آب و فاضلاب رامیان معرفی شد.

امام جمعه فرمهین گفت: امروز در جای جای شهر و روستای فراهان شاهد شکوه همدلی و کمک های مومنانه مردم و خیرین هستیم و این موضوع برگرفته از مکتب اهل بیت (ع) است.

کم‌کاری و عدم همکاری مدیران استان در اجرای پروژه تقاطع خیابان شهید کیوانفر و خیابان امام خمینی موجب شده که هرروز بر هزینه اجرای آن افزوده شود، هزینه‌ای که نه از جیب آن‌ها بلکه باید از جیب مردم هزینه شود.

سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس با اشاره به رزمایش کمک مؤمنانه گفت: این روحیه برگرفته از ماهیت دینی و اسلامی ملت ایران و انقلاب اسلامی است.

باید گفت احکام برائت کارگران هپکو و حکم حبس مدیر عامل سابق هپکو آن هم تنها کم تر از 72 ساعت بعد از دیدار اختصاصی رئیس قوه قضاییه با کارگران، نشان از عزم جدی این قوه در راستای حل و فصل ماجرای هپکو دارد.

به مناسبت روز جهانی ماما، گفتگویی جالب و خواندنی با دانشجوی مامای موفق دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر ترتیب داده ایم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: فاجعه‌ای که در سال 97 رخ داد و مجلس یازدهم باید به آن ورود کند، واردات کالاهای غیراساسی با نرخ دولتی بود.

نگاهی به سرمقاله روزنامه های کثیرالانتشار و چاشنی که هر کدام از رسانه های مکتوب به محتوای امروز نشریات اضافه کردند.

دکتر ملک‌زاده گفت: پاندمی کرونا در سطح دنیا نشان داد که دولت‌ها نیاز دارند که برای این‌گونه حوادث، مردم در صحنه باشند و به آن‌ها کمک کنند.

خراسان شمالی را سرزمین هزاران چشمه نیز می‌نامند، وجود چشمه‌های فراوان آب معدنی یکی از ظرفیت‌های گردشگری این استان به شمار می‌رود. تصاویری از طبیعت بکر و زیبای این استان را در این گزارش می‌بینیم.

اواسط هفته گذشته وزارت اقتصاد طی بیانیه‌ای اعلام کرد، سهام 5 شرکت دولتی از جمله بانک و بیمه در قالب واحد‌های سرمایه گذاری در بازار بورس عرضه خواهد شد. این تصمیم دولت مورد استقبال بسیاری از بخش‌های دولتی و خصوصی واقع شد به طوری که دولت اعلام کرد در آینده نزدیک سهام بسیاری از شرکت‌های دولتی در بازار بورس عرضه خواهند شد.

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان بدرگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت ای نهایت همت جویندگان.

مدیر عامل موسسه خانه کتاب گفت: میزان یارانه اختصاص یافته به طرح بهارانه کتاب99، 20میلیارد ریال و یارانه خرید کتاب 20 درصد است.

ستاد تنظیم بازار فردا 15 اردیبهشت ماه برای چندین بار موضوع دستورالعمل قیمت گذاری خودرو را مورد بررسی قرار خواهد داد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که نظارت استصوابی شورای نگهبان بر انتخابات مجلس در چارچوب قانون انتخابات باشد.

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به برنامه ویژه روز قدس امسال افزود: رهبر انقلاب امسال درباره قدس سخنرانی خواهند کرد.