سه‌شنبه 14 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

محمدی از آغاز طرح خرید حمایتی زعفران توسط دولت در این شهرستان خبر داد و گفت: امسال زعفران در پنج طبقه نگین، شبه نگین، پوشال مرغوب، پوشال معمولی و دسته از کشاورزان خریداری می شود.

رئیس اداره مراقبت مرکزمدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به کاهش گردش ویروس آنفلوآنزا طی هفته‌های آینده در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طی دو هفته گذشته آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است.

تصاویری از حضور جمعیت بالایی از سارها در آسمان بریتانیا را مشاهده می کنید.

تحلیلگر روابط بین‌الملل گفت: پیگری مباحث تجزیه ایران مردم کشور را حساس خواهد کرد، چرا که آنهایی هم که انتقادی به جمهوری اسلامی ایران دارند نمی خواهند کشورشان تجزیه شود، بنابراین تجزیه ایران جزو خطاهای بسیار بزرگ آمریکا است که نتیجه ای نخواهد داشت.

بیست و یکمین نمایشگاه گل‌های داوودی، در شهر محلات برپا شد.

راکتور احیای آهن اسفنجی با ظرفیت تولید 2 میلیون تن آهن اسفنجی در سال برای اولین بار در کشور در ماشین سازی اراک با موفقیت طراحی و ساخته شد.

دیشب یک فایل صوتی از صحبت‌های «رعنا رحیم‌پور» خبرنگار بی‌بی‌سی منتشر شد که در آن از هدف تکه‌تکه و تجزیه شدن ایران خبر می‌دهد.

رئیس قوه قضاییه در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جام جهانی و همچنین قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در جام بین قاره‌ای را تبریک گفت.

میرزایی گفت: وقتی تصاویر حمله تروریستی را دیدم به شدت منقلب شدم چون روی مسائلی که مربوط به ایران است خیلی حساس هستم.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور، کاهش دما و بادشدید موقتی خبر داد.

رئیسی گفت: ایران ما مانند یک قلب انسان است و قابل تکه تکه شدن و تجزیه نیست و کسانی که برای اعتراض و اعتصاب به خیابان می‌آیند قطعا کشور خود را دوست دارند و از کسانی که دنبال تجزیه هستند، راه خود را جدا خواهند کرد.

تصمیم تکراری سرمربی تیم ملی فوتبال ایران برای انتخاب مربی ایرانی باعث بروز انتقادات بسیاری شده است.

سایت کمیته بین المللی المپیک IOC با انتشار یک ویدئوی کوتاه از زندگی نامه و افتخارات صادق کلهر او را میراثی برای اسکی کشورمان معرفی کرد.

تیم ملی والیبال نشسته بانوان سومین شکسته پیاپی خود در مسابقات قهرمانی جهان را تجربه کرد.

رئیس دستگاه قضا در پیامی، قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جام جهانی و همچنین قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در جام بین‌قاره‌ای را تبریک گفت.

تحقیقات جدید نشان می دهد که بدخوابی ممکن است با گلوکوم (آب سیاه)، یکی از دلایل اصلی نابینایی، مرتبط باشد.