پنج‌شنبه 8 آذر 1403

دانشجویان دانشگاه پیام‌نور خواستار شدند؛ کاهش شهریه و بهبود کیفیت آموزش

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
دانشجویان دانشگاه پیام‌نور خواستار شدند؛ کاهش شهریه و بهبود کیفیت آموزش

کارزار کاهش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور از 13 اردیبهشت‌ماه شروع شده و قرار است تا 31 خرداد ادامه داشته باشد. در این چند روز بیش از ده هزار دانشجو به این کارزار پیوسته‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، آنها می‌گویند: «به دلیل مشکلات مالی عدیده دانشجویان و خانواده‌هایشان در این چند ماه، و نیز به دلیل اینکه در بخش اعظم سال تحصیلی با تعطیلی مواجه و امکانات آموزش مجازی نیز بسیار با نقص و ایراد همراه بوده است، درخواست کاهش شهریه داریم.»

امیرحسین معنویان، دانشجوی ترم آخر روانشناسی درباره چگونگی راه‌اندازی این کارزار گفت: «بسیاری از کلاس‌ها قطع و وصلی دارند. بسیاری از اساتید اصلا به یادگیری دانشجویان توجهی نشان نمی‌دهند. مشکلات زیادی وجود دارد. آموزش صوتی سخت است و قابل فهم نیست. سطح آموزش نسبت به شهریه‌ای که در ازای آن می‌خواهند پایین است. در وضعیتی که کرونا خیلی از خانواده‌ها را درگیر مشکلات مالی و معیشتی کرده است، باید حدود یک میلیون تومان شهریه بدهیم بدون کلاس و هیچ آموزشی. به همین دلیل تصمیم گرفتیم با جمع‌آوری امضاء و از طریق نامه‌نگاری دیگر دانشجویان مراکز پیام‌نور را ترغیب کنیم تا آنها نیز اعتراض خود را ثبت کنند.»

معنویان در تشریح کیفیت نامناسب آموزش غیرحضوری در دانشگاه پیام‌نور گفت: «نرم‌افزاری که در دانشگاه ما برای برگزاری آنلاین کلاس استفاده می‌شود ادوب کانکت است. این نرم‌افزار برای اتصال اولیه به کلاس بد نیست، اما قدیمی است و امکانات کمی دارد. در قسمت پرسش و پاسخ ضعیف است و نمی‌توانیم سؤال بپرسیم. امکان تایپ فارسی وجود ندارد و باید سؤال‌ها را فینگلیش بنویسیم. میکروفن اکثر اوقات قطع است و صدا مرتبا قطع و وصل می‌شود. علاوه بر این‌ها، ارائه با پاورپوینت شدنی نیست. گاهی بچه‌ها نمی‌توانند وارد کلاس شوند و گاهی خودبه‌خود قطع می‌شود. در مواقعی ناگهان از سیستم خارج می‌شویم. البته بعضی از اساتید درک می‌کنند و گروه‌هایی در پیام‌رسان‌ها ایجاد کرده‌اند. درس را توضیح می‌دهند و صدایشان را ضبط می‌کنند و می‌فرستند. اما برخی اساتید هم درک نمی‌کنند: مثلا وقتی بچه‌ها اعلام می‌کنند که صدای کلاس آنلاین قطع شده است، آنها توجه نمی‌کنند و می‌گویند فرصتی برای آموزش بیشتر در گروه‌های پیام‌رسان‌های اجتماعی و... ندارند. خلاصه که سخت است.»

معنویان ادامه داد: «بسیاری از دانشجویان کلاس عملی دارند که برگزار نمی‌شود. استاد قرار است بدون هیچ آموزشی نمره بدهد. این شرایط برای رشته‌های گروه‌های فنی و تربیت بدنی که دروس عملی زیادی دارند بسیار سخت است. شرکت در کلاس‌ها نیازمند داشتن گوشی هوشمند است؛ اما برخی دانشجویان واقعا امکان مالی تهیه گوشی هوشمند را ندارند و در شهرهای دورافتاده اینترنت قطع و وصلی زیاد دارد.»

نویسنده کارزار کاهش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام‌نور در توضیح دو هدف و انتظار اصلی این کارزار گفت: «انتظار ما اول از همه کاهش شهریه است. چون واقعا این شهریه تناسبی با کیفیت آموزش ندارد. انتظار داریم حداقل چهل تا پنجاه درصد کاهش پیدا کند. چون در شرایط عادی هم شهریه زیاد است. دوم اینکه چون معلوم نیست کرونا تا کی ادامه یابد، باید کیفیت آموزش آنلاین برای ترم تابستان و ترم بعد بهبود پیدا کند، چه در حوزه نرم‌افزارهای آموزشی، چه برای توجیه اساتید و چه ارتقاء سیستم آموزشی.»

47212

کد خبر 1385934
دانشجویان دانشگاه پیام‌نور خواستار شدند؛ کاهش شهریه و بهبود کیفیت آموزش 2