ورزشی خبرگزاری دانشجو
ورزشی خبرگزاری دانشجو
دکتر احمد دنیامالی به تهران بازگشت.
تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران با برتری قاطع 8 بر یک مقابل قطر، صعود خود به جمع هشت تیم برتر بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی را قطعی کرد.
آراد مهدیزاده، شناگر ملیپوش ایران، با موفقیت در مرحله نیمهنهایی ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی به فینال ماده 100 متر قورباغه رسید.
کریستیانو رونالدو با گلزنی امشب در دیدار النصر و نئوم موفق شد به آمار 100 اثرگذاری مستقیم در لیگ عربستان برسد.
مهدی واعظی: وقتی یک باشگاه مورد هجمه قرار میگیرد ممکن است هر کسی در آن باشگاه ممکن است واکنش نشان دهد، اما باید سعه صدر داشته باشیم و برای ما علامت سوال بزرگی هست که چرا هر دو طرف را به کمیته انضباطی دعوت کردهاند! ساعت و تاریخ دعوت فدراسیون فوتبال از ما اصلا معلوم نیست.
فهرست تیم ملی فوتبال مصر جهت حضور در تورنمنت چهارجانبه امارات مشخص شد، در صورت پیروزی ایران و مصر در بازی اول، این دو تیم در فینال به مصاف هم می روند.
النصر در دیدار برابر نئوم در هفته هشتم لیگ عربستان به پیروزی دست پیدا کرد تا با اقتدار به صدرنشینی خود ادامه دهد.
علیرضا مهر صادقی رییس انجمن اسکی روی آب ایران به عنوان رییس کنفدراسیون آسیا انتخاب شد.
بایرن مونیخ بعد از 9 پیروزی پیاپی در بوندسلیگا در دیدار برابر یونیون برلین متوقف شد.
مهرشاد افقری به فینال ماده 50 متر پروانه در ششمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی راه یافت.
ابوالفضل محمودی نماینده جودوی ایران با شکست مقابل حریف مراکشی از دور رقابتها کنار رفت.
امیر مطاعی در جریان رقابتهای شنا کاپ ناتیلوس عمان، رکورد ملی ماده 200 متر قورباغه را ارتقا داد.
دیدار تیم های فوتبال منچستر یونایتد و تاتنهام در هفته یازدهم لیگ برتر انگلیس با تساوی 2-2 به پایان رسید.
به نظر میرسد ستاره مراکشی استقلال برای حضور در شهرآورد پایتخت مشکلی نداشته باشد.
هشت دیدار از هفته یازدهم لیگ یک برگزار شد و باز هم نساجی مازندران پیروز شد تا تکوتنها در صدر جدول باقی بماند.
واعظی با اشاره به توهین صورت گرفته شب گذشته توسط هواداران پرسپولیس به باشگاه استقلال گفت: به شدت اعتقاد دارم این کار سهوی نبوده.