چهارشنبه 24 بهمن 1403

دانشگاه آزاد اسلامی 64 شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب کرد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دانشگاه آزاد اسلامی 64 شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب کرد

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به سهم دانشگاه آزاد در دفاع از حریم اهل بیت (ع) اشاره و تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی 64 شهید عزیز مدافع حرم تقدیم انقلاب کرده است.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از دانشگاه آزاد، احمد صالحی آرا در سفر به استان خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند دیدار و گفت وگو کرد.

صالحی آرا در این دیدار با بیان اینکه حل مشکلات جامعه و محرومیت زدایی از اهداف قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب، رسالت فرهنگی و اجتماعی بسیار مهمی برای حضور مؤثرتر در تحولات اجتماعی فرهنگی جامعه قائل است.

ابلاغ "شیوه تحصیلی ارشد دانشگاه آزاد از آموزشی - پژوهشی به آموزشی" اختصاص 20 میلیارد به صاحبان ایده و کار و کسب در دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد استان مرکزی به سمت دانشگاه کارآفرین‌شدن گام برمی‌دارد / برنامه‌ریزی برای تجاری‌سازی دانش

وی به سهم دانشگاه آزاد اسلامی در دفاع از حریم اهل بیت (ع) اشاره و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی 64 شهید عزیز مدافع حرم تقدیم انقلاب کرده است.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این دانشگاه در زمینه پدافند فکری و فرهنگی اهتمام ویژه ای دارد.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی نیز در این دیدار گفت: دانشگاه در مدیریت آینده جامعه در امور مختلف و بالاتر از همه در سطح فرهنگی مؤثر است، لذا اگر مقدمات کاملی فراهم شود و دانش آموختگان از علم و ایمان سرشار برخوردار باشند، مردم حداکثر استفاده مادی و معنوی را از آنها خواهند داشت.

انتهای پیام /