دانش آموز همدانی در مسابقات پاراآسیایی بحرین افتخارآفرینی کرد
همدان - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از کسب 2 مدال توسط دانش آموز همدانی در مسابقات پاراآسیایی بحرین و افتخارآفرینی برای استان خبر داد.
به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، «محمد پورداود» گفت: «مهرداد نجفی» دانش آموز با نیاز ویژه مدرسه استثنایی موسی بن جعفر (ع) شهر همدان با کسب 2 مدال برنز در مسابقات پاراآسیایی جوانان در بحرین افتخارآفرینی کرد.
وی اظهار داشت: این دانش آموز در رشته دوومیدانی ماده 100 متر و 200 متر کلاس (ب 1) شرکت کرده بود که در هر 2 بخش مدال کسب کرد.
به گزارش ایرنا، کاروان ایران با 111 ورزشکار در رشتههای پاراتنیس روی میز، پارابدمینتون، پاراتکواندو، گلبال، پارادو و میدانی، پارا شنا، پاراوزنهبرداری، بوچیا و بسکتبال با ویلچر به این دوره از بازی ها اعزام شده است.
چهارمین دوره مسابقات نابینایان و کم بینایان جوان آسیا در بحرین برگزار شد.
بیش از 300 هزار دانش آموز برای سال تحصیلی 1401-1400 در مدارس استان همدان تحصیل می کنند.
*س_برچسبها_س*