جمعه 17 مرداد 1404

داورزنی باز هم عذرخواهی کرد!

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
داورزنی باز هم عذرخواهی کرد!

رئیس فدراسیون والیبال پس از حذف ایران از مرحله گروهی المپیک از مردم عذرخواهی کرد؛ این درحالی است که پیش از این داورزنی به دلایل نتایج ضعیف ایران در لیگ ملتهای والیبال هم از مردم عذرخواهی کرده بود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا داورزنی پس از حذف والیبال ایران از مرحله گروهی بازی های المپیک، گفت: آلکنو یکی از بهترین مربیان دنیا بوده و اگر بخواهیم توانایی های این مربی را زیر سوال ببریم بی انصافی کرده ایم. ملی پوشان ایران هم جزو بازیکنان خوب دنیا هستند و طبیعتا در این شرایط باید زمانی برای تحلیل درست گذاشته شود. همچنین باید نگاهی جدی به مجموعه تیم ملی بزرگسال در دو سال گذشته شود و این موضوع نباید احساسی باشد.

او ادامه داد: من ماه های گذشته گفته بودم که برای ارزیابی تیم ملی باید پس از اتمام المپیک اقدام شود تا آلکنو و بازیکنان با حضور کارشناسان مورد آنالیز قرار گیرند تا بتوانیم اصلاحات داشته باشیم. طبیعتا دنیا به آخر نرسیده و زندگی در جریان است و باید با برنامه ریزی از همین حالا شروع کنیم. امیدوارم به دور از احساسات به ثبات رسیده و اصلاحاتی را انجام دهیم.

داورزنی ادامه داد: تلاش فدراسیون بر این بود که تیم ملی والیبال ایران بتواند جزو چهار تیم برتر المپیک باشد و حتی روی سکوی المپیک رود. درست است ما موفق نشدیم و نتوانستیم به اهدافمان برسیم و از این بابت از مردم شریف ایران عذرخواهی می کنم. باید بگویم همگی تلاش خود را کردند و تیم هرچه داشت رو کرد اما نشد. امروز شاهد این بودیم که بازی سختی با میزبان داشتیم و طبیعتا انتظار مردم این بود که والیبال به جمع چهار تیم برتر صعود کند.

ادامه دارد...