پنج‌شنبه 17 مهر 1404

دختر شهید سردار سلامی: پدر برای هشدار به همسایه‌ها نیم ساعت به منزل سر زدند و گفتند اینجا را ترک کنند تا آسیب نبینند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
دختر شهید سردار سلامی: پدر برای هشدار به همسایه‌ها نیم ساعت به منزل سر زدند و گفتند اینجا را ترک کنند تا آسیب نبینند

اقتصادنیوز: دختر شهید سردار حسین سلامی گفت: پدر به ماردم گفتند با همسایه ها تماس بگیر بگو که اینجا را ترک کنند، که اگر منزل ما را مورد اصابت قرار دادند، مبادا اینها منزل باشند و آسیب ببینند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، دختر شهید سردار حسین سلامی در بخشی از گفتگو در یک برنامه تلویزیونی گفت: پدر برای آماده سازی عملیات‌های وعده صادق یک، نزدیک 1 ماه و برای وعده صادق دو، 2 ماه منزل نیامدند.

وی افزود: هیچ تماس تلفنی و ارتباطی هم با ایشان نداشتیم. من حتی از دلتنگی ایشان از اینکه نه ایشان رو می‌توانستم ببینم و نه صدایش را بشنوم اشک می ریختم

او در ادامه گفت: یک بار که به منزل تشریف آوردند، فقط نیم ساعت بود و فقط به خاطر اینکه به مادر من گفتند که بیا بنشین کنار من و با همسایه ها تماس بگیر بگو که اینجا را ترک کنند، که اگر منزل ما را مورد اصابت قرار دادند، مبادا اینها منزل باشند و آسیب ببینند. گفت به آنها بگوید که منزلشان را ترک کنند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید