پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

درآمد 500 میلیاردی ترمینال شرق برای پایتخت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
درآمد 500 میلیاردی ترمینال شرق برای پایتخت

عضو شورای شهر تهران گفت: ترمینال شرق اگر راه اندازی شود برای شهر تهران 500 میلیارد تومان درآمد پایدار خواهد داشت.

محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود درباره ترمینال شرق اظهار کرد: پایانه جدید دسترسی خوبی به اتوبان‌ها تهران دارد و طراحی آن با بهره گیری از فناوری‌های روز است و از پدیده‌های جا زنی و دلالی جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: این ترمینال با کمتر از 200 میلیارد تومان راه اندازی می‌شود و اگر راه اندازی شود برای شهر تهران 500 میلیارد تومان درآمد پایدار خواهد داشت.

در ادامه مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران بیان کرد: شهرداری تهران باید جدیت شورای شهر نسبت به تعیین و تکلیف این پروژه را بداند اصلاحی خیابان دماوند انجام شده اما به دلیل وجود ترمینال قدیمی شهر تنها در یک نقطه از خیابان اصلاحیه انجام نشده است و همین موضوع منجر به ترافیک بسیار شده است.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم گفت: ترمینال جدید سرمایه ملی شهر است و باید از آن به خوبی استفاده کرد و در صورت بهره‌برداری از این ترمینال می‌توان به درآمد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری