پنج‌شنبه 24 مهر 1404

دربی تهران در شیراز برگزار می‌شود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
دربی تهران در شیراز برگزار می‌شود

رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: با توجه به نامناسب بودن شرایط ورزشگاه‌های پایتخت، تصمیم بر آن شد که شهرآورد تهران در ورزشگاه پارس شیراز برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس از برگزاری نشستی با وزیر ورزش خبر داد. وی افزود: با توجه به نامناسب بودن شرایط ورزشگاه‌های پایتخت، تصمیم بر آن شد که شهرآورد تهران در هفته دوازدهم در ورزشگاه پارس شیراز برگزار شود.

فروردین ادامه داد: در همین زمینه با رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ نیز گفت‌وگو شد و آنها نیز از برگزاری این رویدار ورزشی در شیراز، استقبال و حمایت کردند.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس همچنین از بررسی موضوع بازگرداندن 3 امتیاز کسرشده تیم فجر سپاسی شیراز در این نشست خبر داد و عنوان کرد: وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال قول مساعد داده‌اند تا این امتیازات که به‌صورت ناعادلانه از این تیم باسابقه و مردمی کسر شده بود، بازگردانده شود.

251256

کد خبر 2129833