چهارشنبه 7 آذر 1403

درخواست مهم سفیر ارمنستان از استاندار آذربایجان شرقی

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
درخواست مهم سفیر ارمنستان از استاندار آذربایجان شرقی

اقتصادنیوز: آرسن آواکیان، سفیر جمهوری ارمنستان امروز در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، درخواست تاسیس دفتر کنسولی در تبریز را مطرح کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سفیر جمهوری ارمنستان در تهران با تاکید بر افزایش مراودات اقتصادی بین دو کشور گفت: تلاش می‌کنیم حجم مبادلات تجاری و صادراتی ایران و ارمنستان تا یک میلیارد دلار افزایش یابد.

آرسن آواکیان روز جمعه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه استانهای همجوار ایران با ارمنستان از اهمیت خاصی برای این کشور برخوردار است، درخواست تاسیس دفتر کنسولی در تبریز را مطرح کرد.

وی ادامه داد: آماده برقراری دیدارهای مستقیم مسوولان و بازرگانان بین دو کشور هستیم و از تجار و مسئولان آذربایجان شرقی برای سفر به استان سیونیک دعوت می‌کنیم.

آواکیان اظهار داشت: رود ارس برای هر دو کشور ایران اهمیت ویژه‌ای دارد و برای رفع نگرانی‌های زیست‌محیطی، یکی از معادن تعطیل شده تا اقدامات لازم برای رفع مشکل انجام گیرد.

وی گفت: آذربایجان‌شرقی نزدیک ترین مسیر ترانزیتی برای ما بوده و خرید محصولات تولیدی در این استان از اولویت‌های ما است.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با تاکید بر آمادگی این استان برای افزایش مراودات با کشورهای همسایه از جمله ارمنستان، گفت: یکی از سیاست های اصولی دولت سیزدهم در حوزه دیپلماسی، در اولویت بودن همسایگان است و اختیارات لازم برای مراودات تجاری با کشورهای همسایه به مدیریت ارشد استان تفویض شده است.

عابدین خرم افزود: تبریز و آذربایجان شرقی نقش اساسی و بسزایی در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ایران اسلامی ایفا می کند.

وی افزایش ارتباطات تجاری و اقتصادی بین دو استان آذربایجان شرقی و سیونیک در ارمنستان را خواستار شد.

خرم با اشاره به جایگاه ممتاز علمی آذربایجان شرقی در کشورمان، اظهار داشت: آماده ایجاد پارک علم و فناوری مشترک هستیم که این پارک می تواند به هاب صادراتی تبدیل شود.

وی گفت: رود ارس از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است و انتظار داریم اقدامات اساسی از سوی ارمنستان برای کنترل آلایندگی با ورود پساب معادن انجام گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: بخش خصوصی این استان در حوزه های مختلف مواد غذایی، صنعتی، فولادی، صنایع معدنی، ماشین آلات و خدمات فنی و مهندسی بسیار غنی و فعال بوده و می‌تواند در اجرای طرح‌های مختلف اقتصادی و عمرانی در ارمنستان نقش‌آفرین باشد.

همچنین بخوانید