شنبه 12 آبان 1403

درد دل‌های یک مخترع

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
درد دل‌های یک مخترع

یک مخترع و عضو هیئت علمی گروه برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد می‌گوید: مخترعان لرستانی به حمایت‌های بیشتر نیاز دارند.

هاجر باقری طولابی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به چند اختراع، اضافه کرد: ایده‌های دیگری هم در دست ساخت و ثبت اختراع داریم که با توجه به تجربه‌های قبلی، در مورد ایده‌های جدید سعی کرده‌ایم نیازسنجی بازار هدف و بازدهی اقتصادی ساخت ایده را هم بیشتر درنظر بگیریم.

وی ادامه داد: واقعیت این‌است که ما برای ادامه کار خود بالاخص جدی شدن و تجاری‌سازی ساخت خودروهای برقی و تغذیه‌شونده با انرژی‌های تجدیدپذیر نیاز به اسپانسرهای متعدد داریم.

باقری طولابی تأکید کرد: ولی متاسفانه بحث اسپانسر تا کنون در مورد ما جدی نشده و این در حالی است که رایزنی‌های زیادی با بخش خصوصی داشته‌ایم.

این مخترع در ادامه گفت: آرزوی من راه‌اندازی یک کارخانه یا کارگاه کوچک برای ساخت این خودروها در شهر خرم‌آباد و استان لرستان است که هم کمکی به مشکل بزرگ بیکاری جوانان تلاشگر و باهوش در این استان کند و هم تابش پرتوی از رشد تکنولوژی در این استان باشد.

وی یادآور شد: بارها مسئولان مختلف استان در نمایشگاه‌های متعدد از دیدن محصولات ما شگفت‌زده شده‌اند و کلی احسنت و تبریک گفته‌اند، اما در عمل خبری از حمایت نیست.

باقری طولابی با تأکید بر اینکه مخترعان لرستانی به حمایت‌های بیشتر و واقعی نیاز دارند، تأکید کرد: چگونه استان ما رشد کند وقتی از پژوهشگران فعال حمایت نمی‌شود!؟

وی تأکید کرد: برای یک اختراع هزینه و انرژی زیادی صرف می‌کنیم و انتظار می‌رود مسئولان به یاری مخترعان بشتابند و به معنای واقعی کلمه، حمایت کنند تا با انگیزه بیشتری به دنبال اختراعات باشیم.

به گزارش ایسنا، چندین اختراع از جمله ساخت خودرو پاک بدون استفاده از بنزین و گازوئیل و تغذیه‌شونده با انرژی‌های تجدیدپذیر، سطل زباله هوشمند با قابلیت تفکیک زباله، اتوی تغذیه‌شونده از گاز شهری، سشوار ایزوله از برق شهر و چند اختراع دیگر از کارهای این مخترع ثبت شده است.

انتهای پیام